Missy Peregrym 41 let


Kanadská herečka a modelka Missy Peregrym se narodila 16. června 1982 v Montrealu, Quebec. Většinu života však prožila v Surrey, British Columbia, kde navštěvovala Fleetwood Park Secondary School. Velkým vzorem pro ni a její dvě setry byl otec, který se stal dokonce ministrem. Sama sebe popisuje spíše jako kluka, zajímala se o atletiku, fotbal a outdoorové sporty ve Vancouverských horách.

Nejvíce se zapsala do povědomí jako sedmnáctiletá gymnastka rebelka Haley Graham v komedii STICK IT (2006). Znamenalo to zlom v její kariéře. Začala dělat interwiev v televizních pořadech a vzala za vděk i fotografům na různých večírcích. Netrvalo dlouho a přišla nabídka zahrát si v seriálu HEROES. Výjimečnost pro ni byla typická, a tak všemi deseti přijala roli záporné postavy Candice Wilmer, schopné měnit podobu.

Jejím zatím posledním počinem je hlavní ženská role v “ďábelském“ komediálním seriálu REAPER, v pilotním díle jí zastoupila Nikki Reed. Za zmínku také stojí i její částečný ukrajinský původ a znalost nejen angličtiny, ale i francouzštiny Nyní žije Missy Peregrym v Los Angeles v Kalifornii.


16.6.1982
Montréal, Quebec, Kanada
Missy Peregrym csfd

PyewacketBackcountryWide AwakeRebelkaCatwomanZavolej! Vzestup a pád Heidi FleissovéF.B.I.FBI: InternationalFBI: Most WantedVan HelsingTen Days in the ValleyNemocnice HopeZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiHavaj 5-0Mr. DRookie Blue


Aktualizace osobnostního profilu Missy Peregrym: 9.11. 2023 21:27