Macha Magall


Co víme o herečce jménem Macha Magall? Informace o jejím životě nejsou téměř žádné a ve světě filmu také nezanechala velkou stopu. Přesto tato blondýnka,  která v rozmezí let 1975 až 1982 hrála v šesti filmech a jednom televizním seriálu, zůstává určitě nezapomenutelně alespoň v paměti příznivců žánru Naziploitation.

Macha hrála převážně jen v rolích s erotickou tématikou a nejinak tomu bylo i v roli Hélène ve snímku LES FEMMES VICIEUES (THE DAUGHTER OF EMANUELLE). Zde dceru Emanuelly jménem Pussy, ztvárnila Sarah Crespi a v hlavní roli byl opět Lawrence P. Casey.

Pak již přicházejí její hlavní filmy žánru naziploitation. Jsou to v roce 1977 filmy CASA PRIVATE PER LE SS, kde hrála jako madame Eva a hlavně asi nejznámější snímek LA BESTIA IN CALORE (PEKELNÁ BESTIE SS), kde ztvárnila krutou doktorku Ellen Kratsch. Ta experimentálně vyvinula zrůdu s nadpřirozeným sexuálním pudem (Salvatore Baccaro), který brutálně znásilňoval a zabíjel vězenkyně. To, že si s ním nakonec před smrtí užila i své Ellen bylo "odměnou" za její výzkum.

Film L´UOMO LA DONNA E LA BESTIA, také z roku 1977, se odehrává v malé italské obci a krásné ženy a vzrušující erotické scény zde samozřejmě nechybí. Macha zde hrála jako Maria. Roku 1981 se Macha představila také na televizní obrazovce, jako Mathurine, v seriálu LA NOUVELLE MALLE DES INDES – scénář a režie Christian Jaque. Posledním film s účastí Machy by v roce 1982 snímek SBIRULINO.

Macha Magall csfd

SbirulinoCasa privata per le SSL'uomo, la donna e la bestiaPekelná bestie SSErotická dobrodružství Robinsona CrusoeLa Fille d'EmmanuelleLa Nouvelle malle des IndesVideo Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape


Aktualizace osobnostního profilu Macha Magall: 28.2. 2024 00:11