McG 55 let


Vlastním jménem Joseph McGinty Nichol se narodil 9.srpna 1968 v michiganském Kalamazoo. Od narození má přezdívku McG kvůli jeho dědečkovi a strýci, kteří se také jmenují Joe. Vystudoval psychologii na UC Irvine a poté se stal fotografem. Pohyboval se zejména ve světe hudby, kde měl mnoho přátel, a proto fotil hlavně je. Kromě fotografování kapel a muzikantů pomáhal také s produkcí jejich alb, psaním písní a natáčením klipů. Tak se dostal ke kapelám jako Sugar Ray (singly Fly a Every Morning), Lemonade a Brownies. Dále pokračoval se známějšími, např. Fastball (The Way), Smash Mouth (Walkin' On the Sun a All Star), Cypress Hill, Mase, Korn nebo The Offspring (Pretty Fly For a White Guy a Why Don't You Get a Job).

Díky tomuto pohybu v showbyznysu a tvrdému a odhodlanému úsilí se vzápětí dostal k režírování filmů. V roce 2000 to byli CHARLIEHO ANDÍLCI, o 3 roky později jejich pokračování NA PLNÝ PECKY a o další 3 roky později úspěšný NÁVRAT NA VRCHOL. Mezi jeho seriálové počiny patří NA PLNÝ PLYN, CHUCK, podílel se na O.C., LOVCÍCH DUCHŮ a PUSSYCAT DOLLS PRESENT: THE SEARCH FOR THE NEXT DOLL. V současnosti natáčí očekávané pokračování TERMINÁTORA: SALVATION.


9.8.1968
Kalamazoo, Michigan, USA
McG csfd

UgliesRodinná rošádaChůva na zabití: Krvavá královnaKraj světaChůva na zabití3 dny na zabitíGuiltyWestsideTohle je válka!Terminator SalvationNávrat na vrcholCharlieho andílci: Na plný peckyCharlieho andílciTurner a HoochLovci stínů: Nástroje smrtiSmrtonosná zbraňKevin from WorkPřípady pro LauruChuckFastlaneKorn: Who Then Now?Akihabara Majokko Princess: Turning JapaneseSmash Mouth - All StarThe Offspring - Why Don't You Get a Job?Everclear - One Hit WonderSmash Mouth: Can't Get Enough Of You BabyThe Offspring: Pretty Fly (For a White Guy)Korn: BlindThe Offspring Complete Music Video CollectionKorn: DeuceČára 2Milostná pastSváteční randeČáraJsem božskáWhen We First MetMade in Hollywood: Teen EditionNoční Show Craiga Fergusona2003 MTV Movie AwardsNapálené celebrityThe Late Late Show with Craig KilbornHBO First LookEntertainment Tonight


Aktualizace osobnostního profilu McG: 19.11. 2023 14:48