James Denton 61 let


Tento americký herec se narodil ve znamení kozoroha, v městě Nashville ve státě Tennesee, jako druhý ze tří dětí. Jeho otec, dentista, byl členem místní divadelní komunity, kam se James později také přihlásil. V mládí se vedle školy věnoval basketbalu, který má dnes jen jako koníček.

Divákům se však nejvíce vryl do paměti postavou sympatického instalatéra Mikea Delfina v seriálu ZOUFALÉ MANŽELKY, díky které se mu dostalo největší obliby. V té době ho časopis People zařadil do žebříčku „Nejvíce sexy žijící muži“.

V současné době se ve volném čase vedle své manželky Erin, syna Shepparda (*2003) a dcery Malin (*2005) příležitostně věnuje zpívání a hraní na kytaru v kapele The Band From TV, která své veškeré výdělky věnuje na charitu. Členem této kapely je například i představitel Dr. House Hugh Laurie.


20.1.1963
Nashville, Tennessee, USA
James Denton csfd

Christmas on Cherry LanePerfect HarmonyA Kiss Before ChristmasSelfie DadProbuzeníFor Love and HonorDancer and the DameNejlepší přítelOvationThe Black Rider: Revelation RoadV zajetí ráje4ClosedNadějná GraceKaraoke ManSuperhvězda SupermanMukaAscension DayPrávo být otcemŽiví nebo (ne)mrtvíZtracen v oblacíchChameleon a strašidelný ostrovChameleon: Souboj vyvolenýchBarvy mociStará láska nerezavíTváří v tvářDobrá čarodějkaNámořní vyšetřovací služba: New OrleansDevious MaidsNouzové přistání


Aktualizace osobnostního profilu James Denton: 20.3. 2024 18:45