Yanic Truesdale 54 let


Yanic Truesdale je sice pro většinu diváků novou tváří, ale v Kanadě byl jedním z nejvytíženějších a nejpopulárnějších herců celá léta. Po přestěhování do Los Angeles mu úspěch vynesla hned první role - postava nadutého Francouze Michela Gerarda v GILMOROVÝCH DĚVČATECH.

První velký zlom přišel s rolí ve velmi populárním kanadském televizním seriálu o hokeji HE SHOOTS, HE SCORES. Následovalo šestileté účinkování v seriálu THE DUVAL FAMILY, během něhož si Truesdale našel čas i na SPECIAL DELIVERY, živou talk show určenou teenagerům.

Později byl Truesdale nominován na Cenu blíženců (kanadský ekvivalent Emmy) za ztvárnění černošského dítěte bílých rodičů v sitkomu ROOMMATES. Tato role byla zrcadlem jeho vlastního života, jelikož sám vyrůstal pouze s matkou, která byla Kavkazanka. Za své divadelní vystoupení ve hře The Bird Cage si vysloužil nadšenou kritiku.

Po mnoha profesionálních výkonech v Kanadě se Truesdale rozhodl, že je čas přijmout nové výzvy. Studoval na Divadelním institutu Lee Strasberga v New Yorku a poté se přestěhoval do Los Angeles, které teď považuje za svůj domov. Má dvojí občanství, čehož si užívá. Sám sebe označuje za filmového šílence, který týden co týden zhlédne celou řadu filmů. Též ho baví psaní a cestování.


17.3.1970
Montréal, Quebec, Kanada
Yanic Truesdale csfd

Fallen Angels Murder Club: Friends to Die ForFallen Angels Murder Club: Heroes and FelonsLove by AccidentMůj rok se SalingeremVysněné randeVánoční randeJane má schůzkuPrince LazureLes MecsIdiot od pánabohaThe Wedding PlannersThe CatchGilmorova děvčata: Rok v životěThe FixerLa Théorie du K.O.Mauvais KarmaMohawk GirlsGilmorova děvčata


Aktualizace osobnostního profilu Yanic Truesdale: 20.11. 2023 01:09