Jason Behr 50 let


Jason Nathaniel Behr se narodil v Minneapolis ve státě Minnesota. Celé mládí se musel s rodiči často stěhovat po celých Spojených státech, ale nakonec v roce 1992 odmaturoval v Richfieldu na předměstí Minneapolis na Richfield Senior High School. V 19 letech dostal šanci setkat se s hollywoodským producentem Marvinem Dauerem a hned se odstěhoval do Los Angeles, kde působil asi v 80 reklamách. V roce 1995 dostal svou první roli v seriálnu SHERMAN OAKS, který byl o dva roky později, po dvou dovysílaných sezónách, zrušen.

Po Roswellu dostal Jason nabídky na role do nezávislých filmů, jako například THE SHIPPING NEWS, kde si zahrál po bohu takových hvězd, jako Kevin Spacey, Julianne Moore a Cate Blanchett. Mezi jeho nejznámější filmy patří NENÁVIST, naopak mezi propadáky patří bezpochyby film SKINWALKERS. 30. října 2007 měl na Novém Zélandu premiéru film THE TATTOOIST, ve kterém si Jason zahrál hlavní roli.

Jeho osobní život není nijak zvlášť pestrý. Delší dobu chodil s Katherine Heigl, kterou poznal díky seriálu Roswell. Momentálně jsou jen přáteli. Během natáčení Nenávisti v Japonsku poznal herečku KaDee Strickland, se kterou se 10. listopadu 2006 oženil v Ojai, v Kalifornii.


30.12.1973
Minneapolis, Minnesota, USA
Jason Behr csfd

MatadorsFrostSenselessCompany ManDračí válkyThe TattooistThe WayVlciMan of GodShooting LivienHappily Even AfterNenávistOstrovní zprávyZkouška dospělostiPleasantville: Městečko zázrakůLebkouni V: TisíciletíSupergirlRoswell: Nové MexikoLovci lebekRoswellDawsonův světPushBuffy, přemožitelka upírůCrackerJAGPřípad pro SamSedmé nebe


Aktualizace osobnostního profilu Jason Behr: 2.11. 2023 10:53