Cody Fern 35 let


Cody vyrůstal v australském městečku Southern Cross. Středoškolské vzdělání ukončil na škole Merredin College, a poté se vydal na vysokou školu Curtin University of Technology, kde v roce 2009 získal diplom s vyznamenáním v oboru Obchod a business.

V následujících letech se Codyho kariéra začala rozrůstat o další snímky jako rodinné drama Rajský život v Palos Verdes, kde ztvárnil mladého Jim Masona, dvojče hlavní hrdinky. V tomto snímku na sebe Cody upoutal pozornost amerického režiséra Ryana Murphyho. Ten ho obsadil do role přítele známého vraha Andrew Cunanana ve 2. sérii seriálu American Crime Story.

Ještě ve stejném roce 2018 vychází také 8. série seriálu American Horror Story, kde Cody ztvárňuje hlavního záporáka celého příběhu Michaela Langdona. Cody zabodoval i při konkurzu na roli nové postavy Duncana Shepherda v Domek z karet, který se objevil v šesté sérii.

Cody se nevěnuje pouze herectví, ale i režii a scenáristice. V roce 2017 napsal a režíroval vlastní krátkometrážní dramatický film Pisces.


7.7.1988
Southern Cross, Western Australia, Austrálie
Cody Fern csfd

FairylandOtec StuLa Grande noirceurRajský život v Palos VerdesAmerican Horror StoriesAmerican Horror StoryEdenAmerican Crime StoryDomek z karetPiscesNaposled, co jsem viděl RichardaThe 76th Annual Golden Globe AwardsRed Carpet Report


Aktualizace osobnostního profilu Cody Fern: 7.11. 2023 05:50