Natálie Řehořová 34 let


Rodiče jí už od jejích útlých let vodili do sokola, protože byla velmi neposedné a hyperaktivní dítě a bylo třeba jí nějak unavit, aby doma tolik nezlobila. Od malinka tak vynikala nad vrstevníky svou ohebností, mrštností a energičností. Až do svých 15 let se věnovala velmi intenzivně sportovní gymnastice (Teamgym Sokol Dejvice). Vždy byla velmi společenská a nikdy nezkazila žádnou legraci. Už od dětství velmi ráda bavila své okolí, předváděla se, vymýšlela různá vystoupení, ve kterých by účinkovala a jejím velkým životním snem bylo stát se herečkou.

V současnosti už má na kontě účinkování v několika nezávislých filmech - ZVONOKOSY (francouzský film, natáčel se v ČR a měla tam maličkou roli Mariánské družičky), HONZA (zahraniční režisér natáčel ve spolupráci s FAMU film o židovském chlapci podle skutečné události; hrála židovku Dášu), KAFÉ (studentský film budoucí režiserky Veroniky Nastoupilové, jehož tématem je život dívky závislé na kávě; hrála hlavní roli; tento film se na nezávislých festivalech umisťoval na předních místech a ona dostala i zvláštní cenu za herecký výkon), GRAMOFON (další krátký filmeček od Veroniky Nastoupilové; je o moci, která má chuť dělat si s naším osudem co se jí zlíbí), CARGO (film vedený britským režisérem ve spolupráci s FAMU; příběh muže, jemuž byl do opatrovnictví svěřen malý chlapec, který se pod jeho vlivem mění doslova ve zrůdu; hrála dívku unesenou z Ruska a prodanou do nevěstince). Také si zahrála v seriálech DOBRÁ ČTVRŤ II (feťačka), ČERNÁ SANITKA (dcera Dana) a KRIMINÁLKA ANDĚL (barmanka Lenka). Do světa televizních filmů vstoupila pohádkou KŘIŠŤÁLEK MEČ. V ní si zahrála jednu z hlavních rolí - Johanku. Film se natáčel v roce 2007 na zámku v Blatné pod vedením režisérky Jitky Němcové.

Jejím dosavadním největším filmovým úspěchem bylo účinkování v hlavní ženské roli francouzského dramatu UN LAC (Jezero), ve kterém hrála dívku Hege. Tento film se natáčel počátkem roku 2008 ve Francii a byl vybrán na filmový festival v Benátkách, kde získal zvláštní cenu poroty v soutěžní sekci Horizonty. Režisérem tohoto snímku byl Philippe Grandrieux.

Věnuje se také divadlu. Pravidelně účinkovala ve Vinohradském divadle v inscenaci Herkules a Augiášův chlív pod vedením režiséra J. Brabce (2007). Měla roli děvčete pro všechno. Její dalším divadelním počinem byla malá role ve hře Bouře (2007, 2008) režiséra Jakuba Korčáka v rámci Letních Shakespearovských slavností. Ztvárnila v ní vílu Iris.


30.5.1989
Praha, Československo
Natálie Řehořová csfd

Film pro pamětníkyLudwig van BeethovenFotografPřijde letos Ježíšek?Příliš mladá nocPoupataJezeroKřišťálek mečSmysl pro tumorKukačkyOktopusTáta v nesnázíchVolhaĎáblovo rogaloHořký světAnatomie životaSpecialistéLajnaV.I.P. vraždyŠkoda láskyKriminálka AndělČerná sanitkaDobrá čtvrťLockwood: Konečný krizový štábVratislav Effenberger aneb Lov na černého žralokaBarbora Poláková - GeneraceDavid Koller - RecidivaLady Macbeth z ÚjezduPenis PravdyStilllebenDveře 8090


Aktualizace osobnostního profilu Natálie Řehořová: 11.4. 2024 13:28