Vanessa Hudgens 35 let


Vanessa se narodila 14. prosince roku 1988 v Salinas (Kalifornie). její rodiče byli ze smíšeného manželství (filipinsko-čínský-portorikánský irský a americko indiánský) a její prarodiče byli muzikanti v Big Band Era. Její kariéra začala již v osmi letech, kdy v muzikálech zastávala širokou škálu postav, jako například Evita, Carousel, The Wizard of Oz, The Music Man, Cinderella, Damn Yankess, The King a I.

Její první film byl v roce 2003, kdy debutovala ve filmu Třináctka, o rok později pak hrála ve filmu Thunderbirds. Následovali další role, mezi kterými vystupovala v různých show. Ve svých filmech ji chtěla hlavně společnost Disney. V roce 2006 pak spojila svůj herecký, taneční i hlasový talent ve filmu High School Musical, který se stal ve světě velmi uznávaným. Díky tomuto filmu dostala od společnosti Hollywood Records nabídku na nahrání svého prvního CD (jmenuje se "V" a je směsicí různých stylů hudby).


14.12.1988
Salinas, California, USA
Vanessa Hudgens csfd

Bad Boys 4Downtown OwlEntergalacticAsking For ItMy Little Pony: Nová generacePrincezna z cukrárny 3: Hvězdná romancetick, tick...BOOM!Mizerové navždyPrincezna z cukrárny: Zase vyměněnáPolarPředvánoční večerRent: LiveDog DaysPrincezna z cukrárnyZnovu ve hřePomáda: ŽivěHříčky přírodyDej mi domovMachete zabíjíÚzemí mrazuCesta na tajuplný ostrov 2Spring BreakersNetvorSucker PunchRock ze středníMuzikál ze střední 3: Maturitní ročníkMuzikál ze střední 2Muzikál ze středníLetka BouřlivákůTřináctkaArmy of the Dead: Lost VegasMuzikál ze střední: SeriálPowerlessDrunk HistoryRobot ChickenSladký život Zacka a CodyhoDrake a JoshQuintupletsOddělení loupeží a vraždStill StandingThe Ellen ShowThe Brothers GarciaRennervace: přestavby Jeremyho RenneraTeen Idol CountdownHigh School Musical: KoncertThe Black Eyed Peas feat. The World: #WHERESTHELOVEEli Roth's Haunted House: Trick VR TreatChoose You#15SecondScareDead Hot: Season of the WitchOscar 2022


Aktualizace osobnostního profilu Vanessa Hudgens: 30.10. 2023 11:35