Vinessa Shaw 47 let


Tato rodilá kaliforňanka se narodila 19. července 1976 a záhy se vydala v hereckých šlépějích své matky Susan Damante. Už v deseti letech si zahrála ve studentském snímku MY DAY AT CAMP a v jedenácti se vydala na turné s folkovou kapelou svého souseda jako zpěvačka a zpívala a zpívala... dokud nevyrostla do krásy a nezlákal ji svět modelingu. Její tvář pak ozdobila obálky časopisů jako je Seventeen, LA Style, Max, Vogue či Elle.

V roce 1999 to už vypadalo na pořádný rozjezd její kariéry, když ztvárnila prostitutku Domino v posledním Kubrickově filmu EYES WIDE SHUT, bohužel pak následovaly role v podprůměrných filmech jako CORKY ROMANO – NOČNÍ MŮRA MAFIE (2001) a 40 DNÍ, 40 NOCÍ (2002). Mnohem větší ohlas naproti tomu měl povedený remake kultovního hororu HORY MAJÍ OČI (2006) i další remake, tentokráte westernový 3:10 VLAK DO YUMY (2007).

Jen budoucnost ukáže, zda nakonec prorazí mezi první hollywoodskou ligu či zapadne. Každopádně čtenáři (především ti mužští) společenských časopisů mají jasno, neboť od roku 2002 se Vinessa objevuje v žebříčcích sta nejkrásnějších žen světa. Nezbývá, než ji držet palce.


19.7.1976
Los Angeles, California, USA
Vinessa Shaw csfd

12 nezdolných sirotkůThe Blazing WorldWe Need to Do SomethingFamily BloodClinicalBereaveAfter the FallPachuť pomstyŽivot narubyDark Around the StarsSirenVedlejší účinkyPojďte si hrátLeaveVpichGarden PartyMilenciStag Night3:10 Vlak do YumyBadlandHory mají očiMezi otci a synyWorld of TroubleMelinda a MelindaOšizeni40 dnů a 40 nocíCorky Romano - Noční můra mafieSedmdesátá létaVáha vodySpalující touhaWayward SonJak se neztratit v L.A.Osudné létoCountry EstatesHokus pokusBeruškyLong Road HomeHome Sweet HomeSwaggerRay DonovanThose Who KillVegasKriminálka New YorkDr. HouseMcKenna


Aktualizace osobnostního profilu Vinessa Shaw: 5.3. 2024 14:57