Alicia Keys 43 let


Alicia J. Augello-Cook se narodila 25. ledna v N.Y., italsko-irské matce a jamajskému otci. Vyrůstala pouze s matkou, která ji od dětství vedla k hudbě. Alicia je uznávaná R´n´B zpěvačka, skladatelka, pianista a filantropka.

Alicia získává především hudební ocenění, například vyhrála 5x Grammy. Je jedna z mála žijících lidí o které zpívá Bob Dylan a to v písni "Thunder on the Mountain".


25.1.1981
Manhattan, New York City, New York, USA
Alicia Keys csfd

Tajný život včelHolka na hlídáníSejmi esoRhythm City Volume One: Caught UpEmpireThe Proud FamilyAmerican DreamsČarodějkyCosby ShowUnchartedMary J. Blige: Můj životLet's Go Crazy: The Grammy Salute to PrinceRegular HeroesSong ExploderAmerika po roce 2000Miracle on 42nd StreetAmyI Talk to StrangersThe Women's ListThe Night That Changed America: A Grammy Salute to The BeatlesTime Is IllmaticMademoiselle CMuscle ShoalsA Musicares Tribute to Paul McCartneyQ: The ManMoje noc s GRAMMYWe Are Together (Thina Simunye)Unplugged: Alicia KeysWith All Deliberate SpeedAlicia Keys - The Diary of Alicia KeysAmerica Beyond the Color Line with Henry Louis Gates Jr.HypaSpaceAlicia Keys feat. Queen Charlotte's Global Orchestra: If I Ain't Got YouLil Durk & Alicia Keys: Pelle CoatAlicia Keys: City of Gods (Part II)Fivio Foreign, Kanye West, Alicia Keys: City of Gods


Aktualizace osobnostního profilu Alicia Keys: 11.11. 2023 11:49