Matt Bomer 46 let


Matthew Staton Bomer se narodil 11. října 1977 ve městě Spring ve státě Texas, USA. Chodil na střední školu Klein High School s hercem Lee Pacem (Řekni kdo tě zabil). Oba hráli v neziskové divadelní organizaci Houston’s Alley Theatre. V roce 2001 Bomer odpromoval na vysoké škole Carnegie Mellon University v Pitshbughu v Pensylvánii a získal bakalářský titul v oboru výtvarného umění. Od malička prý chtěl být hercem. V show Elen DeGeneres potvrdil, že když mu bylo osm řekl matce o svém hereckém snu a dožadoval se agenta. Matku mu řekla, že si ho má sehnat sám. Tehdy to udělal, ale s velkým úspěchem se nesetkal.

V říjnu roku 2009 se Matt Bomer dostal k roli mazaného zloděje umění Neala Caffreyho, který aby se dostal z vězení nabídne svou pomoc agentovi FBI Peteru Burkovi (Tim DeKay) v seriálu VE SLUŽBÁCH FBI. V roce 2011 se představil jako Hanry Hamilton, 105 let starý muž, který dá svůj „čas“ Justinu Timberlakovi ve snímku VYMĚŘENÝ ČAS. V roce 2012 se můžeme těšit na film MAGIC MIKE, kde si zahraje striptéra. 10. dubna 2012 bude mít premiéru patnáctá epizoda třetí série seriálu GLEE, ve které si Matt zahraje Coopera Andersona, staršího bratra Blaina.

Matt neustále okupuje žebříčky nejpřitažlivějších mužů. V roce 2011 ho BuddyTV zvolila Nejvíce sexy mužem roku. Matt v únoru 2012 přiznal světu, že je gay. Žije s partnerem Simonem Hallem a vychovávají spolu tři děti Kit, Walkera a Henryho.


11.10.1977
Spring, Texas, USA
Matt Bomer csfd

B.O.O.: Bureau of Otherworldly OperationsBez kalhot: Poslední tanecJustice League: WarworldLegie superhrdinůMaestroJustice Society: World War IIKluci z partyHodinový přítelJonathanViper ClubCesta divočinouCokoliSedm statečnýchSprávní chlapiBez kalhot XXLMonty CliftStanice číslo 76Stejná srdceZimní příběhNeporazitelný SupermanBez kalhotVyměřený časAmy CoyneTexaský masakr motorovou pilou: PočátekTajemný letDoom PatrolFellow TravelersOzvěnyAmerican Horror StoriesHříšnice


Aktualizace osobnostního profilu Matt Bomer: 30.10. 2023 12:00