Michael Eklund 51 let


Michael Eklund je jedním z nejvytíženějších a nejnadanějších kanadských herců. Pochází z města Saskatoon, největšího v kanadské provincii Saskatchewan. Michael už se jako chlapec toužil stát umělcem. Hrál ve školním divadle, později studoval na prestižní Alberta College of Art. Uplatňuje se jako všestranný filmový i televizní herec.

Michael také hrál nebo hostoval ve známých seriálech SMALVILLE, MRTVÍ JAKO JÁ, 4400, BATTLESTAR GALACTICA a v mnoha dalších. Od roku 2003 je ženatý s herečkou Megan Bennett a k jeho vášním patří malování.


31.7.1972
Saskatoon, Saskatchewan, Kanada
Michael Eklund csfd

The FarmTrap HouseDetektiv KnightBright Hill RoadThe Color RoseWelcome to Sudden DeathMrazivá pomstaThe PackageWest of HellStegman Is DeadThe SoundBiřmováníChokeslamDead DrawDarkEadweardInto the ForestOdplataPan DokonalýZoomKrutý a výjimečnýPoker NightPrimarySee No Evil 2What an Idiot3 Days in HavanaFerociousTom Dick & HarrietTísňová linkaVoják 3: Na domácí frontěZvrácená sestričkaÚtok na Wall StreetErrors of the Human BodyHangár 14PressedSisters & BrothersSvět po zánikuThe DivideDcera jako rukojmíFinal StormGunlessJak se točí filmSejmi eso 2Supermafián QuidoImaginárium Dr. ParnasseMessages DeletedRevolutionStrážci - WatchmenThe Gambler, the Girl and the GunslingerFar CryJedno jako druhý88 minutBloodRayne 2: VykoupeníParalelní světPostalSeedVe jménu králeWalk All Over MeEight Days to LiveThe Entrance


Aktualizace osobnostního profilu Michael Eklund: 13.3. 2024 11:32