Jonah Hill 40 let


Jonah Hill se narodil v roce 1983 ve státě Kalifornia, kde vystudoval střední školu. Po promoci Kalifornii opustil, aby studoval herectví na New School University. Jeho dětským snem bylo se jednou připojit s týmu scénáristů seriálů SIMPSONOVI či SATURDAY NIGHT LIVE. Hill má židovský původ a jeho bratr Jordan je manažerem několika hudebních skupin – nejznámější z nich Maroon 5.

Následují vedlejší role ve filmech produkovaných Juddem Apatowem jako 40 LET PANIC, ZBOUCHNUTÁ, které vedli k roli hlavní v úspěšné komedii z pera Setha Rogena SUPERBAD. Nakonec také hostoval také ve svých oblíbených seriálech SIMPSONOVI a SATURDAY NIGHT LIVE. Jonah Hill vystupuje jako vedlejší postava v několika dalších komediích – BOŽSKÝ EVAN, KOPAČKY , NOC V MUZEU 2 a připravovaném FUNNY PEOPLE.

V současné době píše dva scénáře k vlastním komediím, které by měly být produkovány Juddem Apatowem.


20.12.1983
Los Angeles, California, USA
Jonah Hill csfd

OutcomeThe Adventurer's HandbookZ jiného těstaK zemi hleď!Jak vycvičit draka 3LEGO® příběh 2Plážový povalečNeboj, daleko neutečeLEGO® Batman filmAve, Caesar!Buchty a klobásyTýpci a zbraněPravdivý příběh22 Jump StreetJak vycvičit draka 2LEGO® příběhApokalypsa v HollywooduVlk z Wall StreetJump street 21Nespoutaný DjangoSousedská hlídkaMoneyballSpratci na zabitíCyrusDostaň ho tamJak vycvičit drakaMegamyslKomiciNoc v muzeu 2Umění lhátHortonKaždý má svůj senKopačkySkandály ze života zvířatBožský EvanDebatéřiNeuvěřitelný život rockera CoxeSuperbadZbouchnutá10 položek a méněBezva vejškaKlik - život na dálkové ovládáníKrál videoher40 let panicMám rád HuckabeesLarry, kroť seManiakAllen GregoryReno 911!SimpsonoviHuman GiantCampus LadiesClark and MichaelPolicie New York


Aktualizace osobnostního profilu Jonah Hill: 30.10. 2023 13:48