Josh Hutcherson 31 let


S dětskými herci se v poslední době roztrhl pytel a mezi ty publiku známější a režiséry obsazovanější patří i mladý Joshua Ryan Hutcherson. Narodil se i vyrůstal v Kentucky. Dráhu herce nastartoval v epizodních rolích v seriálech, mihl se například v POHOTOVOSTI.

V budoucnu se objeví v dramatu WINGED CREATURES či v dobrodružné fantasy režiséra Paula Weitze CIRQUE DU FREAK se Salmou Hayek. Dveře k slibně načaté kariéře má, jak to vypadá, otevřené dokořán.


12.10.1992
Union, Kentucky, USA
Josh Hutcherson csfd

The Beekeeper57 vteřinPět nocí u FreddyhoThe Long HomePřes řeku a do stínu stromůNoční plamenyElliot: Nejmenší sobíkThe Disaster Artist: Úžasný propadákTragedy GirlsIn Dubious BattleHunger Games: Síla vzdoru 2. částEscobar - Paradise LostHunger Games: Síla vzdoru 1. částHunger Games: Vražedná pomstaKrálovství lesních strážců7 dní v HavaněCesta na tajuplný ostrov 2Hunger GamesRudý úsvit: Nová krevThe ForgerVrah zůstal po školeDěcka jsou v pohoděUpírův pomocníkCesta do středu ZeměOkřídlené bytostiHafan hasičemMost do země TerabithiaRodinná dovolená a jiná neštěstíMalý ManhattanZathura: Vesmírné dobrodružstvíZelená je trávaMoto X KidsParty WagonPolární expresDivoké dnyMůj světPoslední sázkaZázrační pejsciFuture ManSmoshJustice League UnlimitedLine of FirePohotovostLiga spravedlivýchStrážkyně zákonaSixth Man: BluesanitySurviving the Game - Making the Hunger Games: Catching Fire


Aktualizace osobnostního profilu Josh Hutcherson: 11.3. 2024 20:20