Bahar Soomekh 49 let


„Jen proto že jsem v Hollywoodu neznamená že jsem zapomněla na to být Peršanka a židka. Židovství není jen mé naboženství, je to má identita.“

Bahar mluví plynule anglicky, španělsky a hebrejsky. Navštěvovala „Sinai Akiba Academy“ poté „Yeshiva“ a „Beverly Hills High School“ kde hrála na housle ve školním orchestru. Na housle hrála ještě dalších třináct let. Po vystudování „University of California“ v Santa Barbaře procestovala evropský kontinent skrz na skrz.

Po návratu do USA začala pracovat jako prodejce, aby mohla splatit náklady za své cesty. Avšak z práce nebyla vůbec nadšená, chtěla uplatnit svou vášeň pro hraní. Začala tedy chodit na noční hodiny herectví a později dala výpověd.

Svou kariéru odstartovala v roce 2002, do roku 2004 se objevovala pouze v několika televizních show včetně dvou malých rolí v seriálu JAG. Zahrála si teroristovu ženu ve čtvrté sérii JAG-u ale scéna byla vystřižena a objevila se pouze ve „deleted“ scénách na DVD.


30.3.1975
Teherán, Írán
Bahar Soomekh csfd

Just Like a WomanLost & FoundSaw 5Saw 4Mission: Impossible IIISaw 3SyrianaA Lousy 10 GrandCrashNaked HotelProzíravostCastle na zabitíKriminálka Las VegasFamíliePohotovost MiamiOaks, ThePosel ztracených dušíZa rozbřeskuJednotka zvláštního určeníPo právu24 hodinSběratelé kostíJAGBeze stopy


Aktualizace osobnostního profilu Bahar Soomekh: 12.11. 2023 08:57