Michael Copon 41 let


Michael Copon se narodil 13. listopadu 1982 ve státě Virginia. Otec je napůl Filipínec a napůl Američan. Matka na druhou stranu má německý původ. Takže Micheal se může chlubit různými kořeny. Chodil na střední školu Deep Creek, kde si zamiloval fotbal.

Michael si zahrál také v několika filmech. Např. ve filmu DISHDOGZ. Hlavní roli sehrál ve filmu KRÁL ŠKORPIÓN:VZESTUP ŘÍŠE. Dokonce se prý o něm uvažovalo jako o Jacobovi z upírské romance Stmívání, ale nakonec se v tomto filmu neobjevil.


13.11.1982
Chesapeake, Virginia, USA
Michael Copon csfd

1521As Good as DeadBeaus of HollyMad WorldA Perfect VacationFearlessLa MigraKiller HolidayMusic High247°FBoyBandElektra LuxxNight of the DemonsPick Up, TheKrál Škorpión: Vzestup ŘíšeBravo, girls: Hurá do toho!Vrať se ke dřezu!Power Rangers Time Force: Dawn of DestinyPower Rangers Time Force: The End of TimePower Rangers Time Force - Quantum Ranger: Clash for ControlPower Rangers Time Force: Photo FinishDystopiaHavaj 5-0Kriminálka MiamiGreekPláž MakahaOne Tree HillReno 911!Scrubs: DoktůrciBáječní StevensoviThat's So RavenPower Rangers Wild ForcePower Rangers Time ForceRaven-Symoné: BackflipThe Grindhouse RadioOneKourtney a Kim dobývají New YorkRed Carpet ReportCo schováváš pod postelí?


Aktualizace osobnostního profilu Michael Copon: 3.4. 2024 03:54