Patrick Tatopoulos


Patrick Tatopoulos zažívá s filmem Underworld: Vzpoura Lycanů svůj celovečerní debut. V minulosti se proslavil jako špičkový filmový výtvarník a autor nestvůr. Jeho klasický styl je dobře rozpoznatelný v podobě tak úspěšných filmů, jakými jsou Já, legenda, Smrtonosná zbraň 4.0, Underworld, Underworld: Evolution, Silent Hill, Já, robot, Resident Evil: Zánik, Černočerná tma, Den nezávislosti, Smrtihlav, Hvězdná brána či Godzilla. Mezi jeho další snímky patří i filmy 10000 př. n. l., Van Helsing, Riddick: Kronika temna, Vetřelec vs. Predátor, Drákula, Aquaman, Gallow Walker, Mrtvá dívka, Messengers a Jeskyně.

Tatopoulos je autorem vizuální podoby celé řady videoklipů, mimo jiné i třech pro rockovou skupinu Linkin Park. V reklamní oblasti se podílel na návrhu reklam pro Pentium 4 s režisérem Davidem Kelloggem. Další reklama, která stojí za zmínku, byla „klonovací reklama“ pro společnost Reebok. V roce 2000 byl Tatopoulos oceněn na galavečeru The Hellenic Times of New York cenou za celoživotní přínost.

Patrick Tatopoulos csfd

Mladá dámaLiga spravedlnosti Zacka SnyderaZloba: Královna všeho zléhoLiga spravedlnostiBatman v Superman: Úsvit spravedlnosti300: Vzestup říšeTotal RecallSmrtonosná past 4.0Underworld: EvolutionJá, robotBojiště Země: Sága roku 3000SmrtihlavDen nezávislostiLovci netvorůLinkin Park: In the EndUnderworld: Vzpoura LycanůBird of PassagePatriotTechnology of the 'Justice League'Haunters: The Art of The ScareAccelerating Design: The New BatmobileBatcave: Legacy of the LairSilent Hill : Entre deux mondesAnalog Hero in a Digital World: Making of 'Live Free or Die Hard'Path of Darkness: Making 'Silent Hill'The Making of 'Stargate'HypaSpaceBattlefield Earth: Evolution & CreationIndependence Day: Creating RealityKouzla filmových maskérů


Aktualizace osobnostního profilu Patrick Tatopoulos: 7.4. 2024 06:21