Daniel Cudmore 43 let


Pokud měříte více než dva metry a jste samý sval, máte několik možností. Buďto se stát profesionálním trenérem ve fitness, basketbalistou nebo zápasníkem wrestlingu. Jestliže ale máte navíc charisma, pak se nabízí kariéra herce netradičních charakterů. Pro toto se rozhodl Daniel Cudmore.

Následně se mu podařilo získat skrze americký fotbal stipendium na Gannonské univerzitě v Pensylvánii. Po dvou letech studií oboru svobodných umění si ale během zápasu zlomil nohu. Zanedlouho se vrátil do Vancouveru. Ani tady nepřestával rozvíjet své herectví. Profesionální kariéru začal budovat krůček po krůčku. Nejprve stejně jako mnoho jeho kolegů získával příležitosti v reklamě. V roce 2001 se mu ale dostalo větší šance. Bryan Singer si ho vybral jako představitele Colossuse v pokračování hitu X-Men, X2. Právě tento mutant schopný pokrýt své tělo neproniknutelnou kovovou vrstvou dostane v chystaném třetím dílu filmové série ještě více prostoru.

Pokud Danielovi zbývá volný čas, rád ho tráví jízdou na motorce nebo tvrdě cvičí v posilovně.


20.1.1981
Squamish, British Columbia, Kanada
Daniel Cudmore csfd

VindictaVěznice vyvolenýchAll of My Heart: The WeddingAll of My Heart: Inn LoveDevil in the DarkLegenda tajného chrámuWarcraft: První střet12 Rounds 3: LockdownAll of my HeartX-Men: Budoucí minulostGrázlové z vidlákovaRites of PassageTwilight sága: Rozbřesk - 2. částTo the MatA Night for Dying TigersTwilight sága: ZatměníRevolutionTwilight sága: Nový měsícX-Men: Poslední vzdorSám v temnotěUž jsme tam?A Very Cool ChristmasX-Men 2Kung FuSuperman a LoisHelstromSirénaLegendy zítřkaV zajetí kouzelFlashArrowHuangovi v AmericeHalo 4 - filmHranice nemožného


Aktualizace osobnostního profilu Daniel Cudmore: 3.11. 2023 03:45