Moon Bloodgood 48 let


Korinna Moon Bloodgood je známou americkou modelkou a herečkou. Narodila se v Anaheimu v Kalifornii. Její rodiče se potkali, když její otec byl v Koreji. Většinu svého dětství strávila v Kalifornii a věnovala se atletice. Stala se také roztleskávačkou Los Angeles Lakers ve věku pouhých 17 let.

Stala se také hvězdou sci-fi dramatického seriálu JOURNEYMAN, který je něco mezi jejím předchozím seriálem Za rozbřesku a klasickým seriálem Quantum Leap. Moon udělala také velkou díru do světa modelingu. Byla na Maxim magazine's Hot 100 list každý rok od roku 2004. Od roku 2005 je zasnoubená s hercem Ericem Balfourem. Datum svatby ještě není známo.


20.9.1975
Anaheim, California, USA
Moon Bloodgood csfd

Dante's HotelThe Power of FewSezeníConceptionKrásný chlapecRychlejšíV ložnicíchMoonlight SerenadeStreet Fighter: Legenda z Hong KonguTerminator SalvationCo se vlastně staloCesta bojovníkaOsm statečnýchNěco jako láskaHollywood DivisionRande s celebritouMagnum P.I.Námořní vyšetřovací služba L. A.Code BlackFalling SkiesNTSF:SD:SUVStatus: NežádoucíTerminator Salvation: Temný počátekCestovatel


Aktualizace osobnostního profilu Moon Bloodgood: 9.11. 2023 23:32