Zachary Levi 43 let


Zachary Levi se narodil 29. září 1980 v Lake Charles, kde vyrůstal se starší a mladší sestoru. Jeho rodina se často stěhovala, ale nakonec se usadila ve městě Ventura v Californii. Od šesti let zpíval a tancoval ve škole, v kostele a v divadelní produkci. Po škole se Zachary přestěhoval kam jinam než do Los Angeles, aby si splnil svůj sen, stát se hercem. Ve svém volném čase se věnuje skateboardingu, skydivingu či snowboardingu.

Jak už to tak bývá, tak zpočátku dostával spíše jen malé štěky v podobě role ve filmu BIG SHOT: CONFESSIONS A CAMPUS BOOKMAKER s Davidem Krumholtzem, Tory Kittlesem, Jennifer Morrisonovou (známou jako doktorka Cameronová ze seriálu Dr. House) či Nicholasem Turturrem. Později se začal objevovat jako Kipp Steadman v sérii LESS THAN PERFECT se Sarou Rue, Andreou Parkerovou, Ericem Robertsem, Andy Dickem či Sherri Shepherdovou. V roce 2003 jsme ho ale také mohli zahlédnout ve filmu SEE JANE DATE.

Jeho zatím nejznámější štací se stala role Chucka Bartowskiho v seriálu CHUCK, kde ztvárňuje průměrného počítačového technika, který pracuje v obchodním středisku Buy More jako počítačový technik, ale jen do té doby, než se mu do mozku dostanou tajné vládní informace a stane se z něj tzv. Intersect.


29.9.1980
Lake Charles, Louisiana, USA
Zachary Levi csfd

Harold and the Purple CrayonShazam! Hněv bohůSlepičí úlet: Zrození nugetSpy Kids: ArmageddonApollo 10 1/2: Dítě kosmického věkuNoc v muzeu: Kahmunrah znovu povstáváThe Unbreakable BoyThor: Láska jako hromAmerický outsiderMauritánec: Deník z GuantánamaShazam!Blood FestOffice UprisingNa vlásku před šťastně až na věkyPsych: The MovieThor: RagnarokŠťastná hvězdaChristmas TailNezapomeň na láskuThor: Temný světNa vláskuAlvin a Chipmunkové 2StuntmenShades of RayWyattovy párkyImperfect UnionTemné stínyAgent v sukni 2Untitled Sisqo ProjectNa vlásku: SeriálÚžasná paní MaiselováAlias GraceHrdinové: ZnovuzrozeníDeadbeat


Aktualizace osobnostního profilu Zachary Levi: 4.11. 2023 03:53