Aneta Krejčíková 32 let


Tato pražská rodačka se narodila v roce 1991. Už od útlého dětství ráda zpívala a tančila. Ze všeho nejvíce se ale chtěla stát herečkou, jenže moc nevěřila tomu, že by se jí její přání mohlo splnit. Anetu objevila bývalá dětská herečka Monika Kvasničková a díky ní se přihlásila do herecké agentury.

I když se ještě na jevišti nikde neprosadila, tak za kamerou se jí celkem daří. K vidění byla ve filmech ZASTŘENÝ HLAS a BOŽÍ POLE. Filmování je pro ni i koníčkem, kterému obětuje svůj volný čas. Mezi její další záliby patří zpěv, tanec a fotografování.


29.4.1991
Praha, Československo
Aneta Krejčíková csfd

Ženy a životVyšehrad: SeryjálZoufalé ženy dělají zoufalé věciŠpindlZločin v PolnéModelky s.r.o.Parádně pokecalVšiváciŠťastnáLáska je láskaPoupataDešťová vílaSama v čase normálnostiBoží pole  s. r. o.Zastřený hlasVolhaPoldaRaplVyšehradJá, MattoniPřípady 1. odděleníPolicie ModravaŠkoda láskyObchoďákCesty domůKriminálka AndělTrapasyUliceTajemství a smysl života11 lidí, 11 názorůFilm o filmu Děšťová vílaPestalozzi - Soukromý lázněKarel Gott a Olga Lounová: Dál za obzorChameleonŽena, růže, píseň, kost...Rozsvěcet se nevyplácíProstě sprostěProtivný sprostý matkyFace to FaceNa kafeečkoKilák


Aktualizace osobnostního profilu Aneta Krejčíková: 11.11. 2023 15:09