Chris Parnell 57 let


Chris Parnell se narodil a vyrostl v Memphisu ve státě Tennessee, kde se zapsal na střední školu Germantown High School, kde navštěvoval dramatický kroužek a účastnil se konkurzů do všech her. V roce 1985, když byl v posledním ročníku Germantownu, byl svými spolužáky zvolen tím „nejtalentovanějším“. Hned po absolvování střední školy Chris navštěvoval North Carolina School of Arts ve Winston-Salemu, kde získal titul BFA v oboru divadelního umění. Později hrál v divadle Berkshire Theatre ve Stockbridge ve státě Massachusetts a v divadle Alley Theatre v texaském Houstonu.

Osud tomu chtěl, že si ho všimli hledači talentů ze Saturday Night Live a požádali ho, aby přiletěl do New Yorku na konkurz. Zcela překvapen svými šancemi nabídku přijal. Ke svému úžasu se brzy poté stal členem Saturday Night Live a v sezóně 1998–1999 se stal jedním z hlavních aktérů. Od té doby Parnell předvedl mnoho imitací jako Tom Brokaw z NBC News, bývalý předseda Sněmovny reprezentantů Newt Gingrich, Tom Hanks, senátor John McCain a Eminem.

Parnell se objevil také jako člen rezidentní chlapecké skupiny „Seven Degrees Celsius“ v pořadu Saturday Night Live, ale největší slávu si v tomto pořadu vydobyl, když ve skeči „Weekend Update“ předvedl nezapomenutelný hardcore gansta rap, v němž fantazíroval o vysněném rande s Britney Spears.


5.2.1967
Memphis, Tennessee, USA
Chris Parnell csfd

As We Know ItMaturitní ročníkNoc v muzeu: Kahmunrah znovu povstáváRychlá rotaHot Mess HolidayVšude dobře, sám doma nejlíp‘Ohana: Rodina je pokladNezdolná Kimmy Schmidt: Kimmy versus reverendA Name Without a PlacePrací automatHotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolenáHusí kůže 2: Ukradený HalloweenKousekŽivot je večírekAustin FoundSouboj pohlavíGorgeous MoronsHotel Transylvánie 2SégryThe Better HalfŠest směšnýchBratři v debluTurboZprávař 2 - Legenda pokračujeÚtěk z planety ZeměDiktátorHotel TransylvánieJump street 21Zásnuby na dobu neurčitouHollywood & WineSprávná odpověďKung Fu MagooThe DogfatherPapírový hrdinaŠéfe, jsem v tom!EavesdropHaroldModrý maskotNeuvěřitelný život rockera CoxePirát silnicPokerový králSunny & Share Love YouIra & AbbyTady Reed FishLooking for KittyWake Up, Ron Burgundy: The Lost MovieZprávař: Příběh Rona BurgundyhoDobyvatelé vesmíruKašlu na láskuPéčko pro začátečníkyProutníkRolničky, kam se podívášShooting LilyRick a MortyArcher


Aktualizace osobnostního profilu Chris Parnell: 29.3. 2024 12:53