Vincent Gallo 63 let


Více než herec a nezávislý režisér je Vincet Gallo v hollywoodskýžch kuloárech známý jako blázen (s vedlejším povoláním herce a režiséra). Gallo není úplně normální, dává to najevo svými pobouřujícími výroky a svým chováním, s oblibou dělá rozhovory sám se sebou, které šíří na internetu, a sám sobě si vytvořil svoji FAN PAGE. Když ale přehlédneme tenhle fakt, stane s Galla celkem talentovaný člověk. Hraje, režíruje, ve svých filmech obvykle zastává až deset funkcí včetně kameramana a návrháře kostýmu.

Gallo byl dvakrát ženatý, ve své sbírce VHS má 5700 kousků a přibližně 15,000 cd s muzikou (Gallo je taktéž aktivní hudebník), maloval, ale v roce 1990 přestal a lidech si myslí jedno: "všichni jsou úchylové, úchylní, hnusní úchylové...Nikoho nemiluju a nikomu nevěřím." Není normální, ale je to talent.


11.4.1961
Buffalo, New York, USA
Vincent Gallo csfd

Shut InDžinrui šikin2 dny v New YorkuLegenda o Kašparu HauseroviLoosiesEssential KillingPromises Written in WaterMetropieTetroOliviero RisingPod MoskvouGli indesiderabiliThe Brown BunnyThe Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab StoryMiluji tě k sežráníStranded (Náufragos)Zase bude fajnDech smrtiFreeway II: Confessions of a TrickbabyHollywood SalomeJak se neztratit v L.A.Osudová sázkaSbohem, lásko!Pravda a ležBasquiatNénette et BoniPohřebAngelaPalookavillePerezoviArizona DreamDům duchůHanging, TheHistorias de FigaroA Idade MaiorMafiániDoc's KingdomThe Way It IsNew York Beat MovieDirtTous les garçons et les filles de leur âgeMarc Jacobs & Louis VuittonPerfect MomentVincent Gallo DirectsWe're Outta Here!If You Feel Froggy, JumpJay-Z: 99 ProblemsGlassjaw: Cosmopolitan BloodlossHoney BunnyThe Work of Director Mark Romanek42 One Dream RushThe AgentNight of PanThe GrooveniansKeep It for YourselfGunlover, TheShort Plays


Aktualizace osobnostního profilu Vincent Gallo: 5.4. 2024 20:03