Paul Walter Hauser 37 let


Paul Walter Hauser je americký herec a stand-up komik. Paul se narodil v Grand Rapids, což je druhé největší město v Michiganu společně s jeho třemi sourozenci. Navštěvoval soukromou farní školu Lutheran High School v Saginaw, kde se začal věnovat psaní scénářů, které posílal společnostem v Los Angeles. Už od mládí měl smysl pro humor, což ho nakonec dovedlo k rozvoji jeho herecké kariéry. Byl to rovněž důvod toho, proč se v 16 letech stal stand-up komikem. Měl dokonce příležitost se podělit o jeviště s komiky jako je Paul Shore, Dave Attell nebo Rob Paravonia.

Svoji kariéru začal na Středozápadě, ovšem posléze se přestěhoval do Los Angeles, kde přijímal krátké role a hostující vystoupení ve filmech a seriálech. Očekávalo se, že bude spíše ztvárňovat role komických postav, vzhledem k jeho talentu improvizace a smyslu pro humor. Ukázalo se ale, že je opravdu všestranný herec a že se dokáže chopit široké škály postav. Jeho první významnější role byly v oscarových filmech Já, Tonya a BlacKkKlansman.

12. června 2019 byl Paul obsazen do nadcházejícího filmu Clinta Eastwooda pro ztvárnění Richarda Jewella, amerického policejního důstojníka a člena ostrahy, který byl spojován s bombardováním „Centennial Olympic Park“ na letních olympijských hrách v roce 1996. Za tuto roli si v roce 2019 vysloužil cenu za průlomový výkon udělovanou National Board of Review.


15.10.1986
Grand Rapids, Michigan, USA
Paul Walter Hauser csfd

The InstigatorsAmericanaFotřiAqua Teen Forever: PlantasmDelia's GoneCruellaEat Wheaties!Královny kupónůSilk RoadBratrstvo pětiQuadSongbird7 Days to VegasBeatsLate NightRichard JewellBlacKkKlansmanSuperpoldové 2A Midsummer's NightmareJá, TonyaLocked AwayiSteveDemotedLee MathersVirginiaBupkisThe AfterpartyCobra KaiVolavkaHovoryReno 911!Nezdolná Kimmy SchmidtObchoďák Sedmé nebeBlunt Talk - Plané řeči


Aktualizace osobnostního profilu Paul Walter Hauser: 5.11. 2023 04:20