Nicholas Stoller 48 let


Scénárista, režisér a producent chytrých a hořkosladkých filmů. Jeho komedie jsou tak skutečné, že by jejich postavy klidně mohly být vašimi sousedy a přáteli.

Stoller si odbyl svůj režijní debut filmem Kopačky, komedií, ve které hráli Jason Segel, Mila Kunis, Jonah Hill, Kristen Bell, Bill Hader a Russell Brand. Film, který vydělal celkem přes 105 milionů USD, produkoval Apatow Productions. Stoller je také podepsán pod hitem Yes Man. Postava, kterou hraje Jim Carrey, se rozhodne zásadně změnit svůj život tím, že na vše odpovídá „ano“. Tento film Warner Bros. vydělal celkem více než 228 milionů USD. Stoller se také podílel na televizním seriálu Judda Apatowa Kolej, základ života. Během vysílání se Stoller seznámil s Jasonem Segelem a brzy zjistili, že je spojuje záliba v bolestných a srdcervoucích komediích.

Stoller, absolvent Harvardu, který přispíval do časopisu The Harvard Lampoon, se narodil v Londýně a vyrostl v Miami. Nyní Stoller žije v Los Angeles se svou ženou Francescou a jejich dcerou Penelope.


19.3.1976
Londýn, England, Velká Británie
Nicholas Stoller csfd

BrosDora a ztracené městoVečerní školaKapitán Bombarďák ve filmuSousedi 2Zoolander No. 2Čapí dobrodružstvíA zase ti Mupeti!Sex TapeEntry LevelZásnuby na dobu neurčitouMupetiDostaň ho tamGulliverovy cestyYes ManFinty Dicka a JaneHusí kůžeČistě platonickyPanhandlePřátelé z výškyThe Carmichael ShowThe GrinderKolej, základ životaStrangers with CandyPigeon Toady's Guide to Your New BabySousediKopačky


Aktualizace osobnostního profilu Nicholas Stoller: 30.10. 2023 22:16