John Requa 57 let


Jako spisovatelský talent se John Requa projevil už na střední škole. Pro školní akademii napsal v maturitním ročníku hru "Fernbusters", což byl příběh o zabijácké kapradině a šlo o propojení prvků z Krotitelů duchů a parodie o zabijáckém stromě ze Saturday Night Live.

Dalo by se s nadsázkou říci, že jméno Requa neznaméná nic bez Ficarry a naopak. Všechna díla, díky kterými se dostali do povědomí diváků vytvořili společně. V 90. letech napsali 16 epizod kresleného seriálu THE ANGRY BEAVERS, který vypráví příběhy dvou bobřích bratrů. Prvním filmem byl JAKO KOČKY A PSI z roku 2001. O dva roky později následoval film SANTA JE ÚCHYL, který získal nominaci na Zlatý glóbus pro Billyho Boba Thorntona v hlavní roli. U nás ne příliš známý film ŠPATNÉ ZPRÁVY PRO MEDVĚDY přišel o další dva roky později a opět se v hlavní roli, tentokrát trenéra baseballu, představil Thornton. Zlom ale přišel až v roce 2009, kdy se společně poprvé ujali role režisérů a to při natáčení komedie I LOVE YOU PHILLIP MORRIS. Tento film je zatím poslední, pod který se podepsali jako scénáristé. Nejnovějším režisérským počinem je komedie BLÁZNIVÁ, ZATRACENÁ LÁSKA.


4.4.1967
Burien, Washington, USA
John Requa csfd

Harley Quinn Vs. The JokerExpedice: DžungleFocusI Love You Phillip MorrisŠpatné zprávy pro MedvědySanta je úchyl!Jako kočky a psiKráličí noraThe Angry BeaversThornberryovi na cestáchPandemoniumAmerická reportérkaBláznivá, zatracená láskaWeCrashedNextTohle jsme myBack in the GameYeti: Ledové dobrodružství


Aktualizace osobnostního profilu John Requa: 4.4. 2024 02:55