Walton Goggins 52 let


Walton Goggins se narodil v Birminghamu ve státu Alabama. Vyrůstal na zrenovované farmě v Georgii. Ve dvanácti letech příležitostně vchází do kanceláře castingového agenta Shay Griffina v Atlantě kde mu tvrdí že se chce stát hercem. V roce 1989 promuje na Lithia Springs High School v Georgii. Aktuálně žije v Los Angeles.

Jeho herecká kariéra již začíná od roku 1989, kdy dostává menší role v různých TV filmech a seriálech. Nicméně jeho první snímek kdy se dostane do širšího povědomí filmové obce je seriál POLICEJNÍ ODZNAK, kde hraje detektiva Shane Vendrella, zkorumpovaného policistu v Los Angeles. Seriál získal několik ocenění a Walton Goggins je za roli nominován na cenu Television Crititcs Association pro rok 2009 v kategorii individuální drama. Za zmínku stojí i vedlejší role v prvním dílu trilogie AGENT BEZ MINULOSTI kde si zahrál po boku Matta Damona a taktéž účinkovaní ve snímku TENKRÁT NA VÝCHODĚ. V roce 2005 se objevil ve filmu V ZAJETÍ RYCHLOSTI. Očekávání budí i snímek PREDÁTORS kde si střihne jednu z hlavních rolí, film má být uveden do kin v roce 2010.

V soukromí už moc štěstí nemá. V roce 2004 přichází při tragické nehodě o manželku Leanne Goggin. Walton je vášnivý fotograf a cestovatel. Svůj volný čas strávil na cestách v Indii, Kambodže, Vietnamu, Thajsku, Maroku a Střední Americe odkud i pocházejí jeho fotografie. Zabrousil i do politiky. V roce 2008 byl ve volební kampani Baracka Obamy, kterou aktivně vedl v Los Angeles.


10.11.1971
Birmingham, Alabama, USA
Walton Goggins csfd

Dreamin' WildDivoký SpiritTlusťochVzkaz na zdi záchodkůJedovatá víraAnt-Man a WaspLabyrint: Vražedná léčbaTomb RaiderTři KristovéDiabloNa okraji pouštěOsm hroznýchSpící agentDermaphoriaG.I. Joe 2: OdvetaMachete zabíjíPolicajt na odpisLincolnNespoutaný DjangoKovbojové a vetřelciStrašáciPredátořiPouliční rváčVečerní slunceBuffalo Soldiers: Odvaha a přátelstvíOkřídlené bytostiRandy and the MobArchitektV zajetí rychlostiChrystalDům tisíce mrtvolAgent bez minulostiPříběh z prérie 2Jízda do pekelTo je vražda, napsala: Konečně na svoboděTáta a ti druzíPříběh z prérieRed DirtTenkrát na východěVrána 3: NávratWayward SonPrvní liga 3: Zpátky do druhé ligyApoštolPastStín minulostiCherokee KidNetvor z hlubinNový Karate KidPro lásku a slávuNavždy mladýPan Sobota večerStay the NightVražda ve státě MississippiArmor WarsFalloutGeorge & TammyJsem panna


Aktualizace osobnostního profilu Walton Goggins: 1.11. 2023 01:29