John Finn 71 let


John Finn je americký herec narodený 30. septembra 1952 v New Yorku. Jeho rodičia pochádzajú z Írska. Promoval na Eldred Central School v roku 1970 a následne sa na niekoľko rokov pridal k Námorníctvu Spojenych štátov (Navy). Pred začiatkom hereckej kariéry pracoval ako vodič limuzíny.

Samozrejme nezostal len pri seriáloch a vidieť ho môžeme aj v úspešných fimoch ako "Sláva", "Cliffhanger", "Štvanec" alebo "Chyť mě, když to dokážeš". Celkovo má na svojom konte 80 seriálov a filmov, pričom nikdo nepochybuje, že sa toto číslo bude nadaľej zvyšovať.

Od roku 2003 až doteraz sa naplno venuje svojej role v úspešnom seriály televízie CBS "Odložené prípady" (Cold Case). Hrá v ňom šéfa Filadelfského oddelenia odložených prípadov, poručíka Johna Stillmana.

John Finn žije v Los Angeles.


30.9.1952
New York City, New York, USA
John Finn csfd

Ad AstraFinding Steve McQueenKřivákVelký darAn BronntanasWall StreetThe LifeguardLidská skvrnaŠtvanecChyť mě, když to dokážešPřeber si to znovuShadow RealmNa mrtvém boděProjekt MercuryAtomový vlakPravda zabíjíSeasons of LoveStrange WorldInvazeTrojská válkaTurbulenceGone in the NightVyšší zájemŠílený kůňRunway OneTrumanVražedný úmyslJsme jenom lidiZděšeníCarlitova cestaCliffhangerGeronimoNení únikuCitizen CohnLady Against the OddsMário a mafiánPohyblivý písek: Není únikuSteel JusticeKamuflážPosing: Inspired by Three Real StoriesHodiny zoufalstvíOtřes systémuParťákSlávaV šachuVelitelkou v pekleDeathmaskPapež z Greenwich VillageZuřivostIvaloŽiví mrtvíKorunaNejsilnější hlas


Aktualizace osobnostního profilu John Finn: 1.11. 2023 17:06