Lauren Stamile 47 let


Tato americká herečka se narodila 12. září 1976. Rodným městem pro ni je Tulsa v Oklahomě. Má čtyři sourozence. Navštěvovala Cascia Hall Preparatory School v Tulse. Její otec je lékař a její matka je zdravotní sestřička. Vystudovala divadlo na Northwestern University v Evanstonu. Potom se přestěhovala do New Yorku, aby se mohla profesionálně věnovat herectví.

První takzvanou opakující se roli dostala v seriálu CHIRURGOVÉ. Vyzkoušela si práci své matky, její postava se jmenovala Rose a motal se kolem ní jeden z hlavních herců Patrick Dempsey. Další větší roli dostala v seriálu COMMUNITY, kde hraje profesorku Slaterovou.

V dubnu roku 2009 se Lauren provdala za Randyho Zamchecka, který pracuje jako scénarista.


12.9.1976
Tulsa, Oklahoma, USA
Lauren Stamile csfd

The Storied Life of A.J. FikryLet Us InTookenNoc v letadleLow FidelityNora Roberts: Prokletá zátokaSestřenka k nakousnutíThe Blue Tooth VirginThat GuyPříběh Charlieho andílkůThe Last LetterFollow Me OutsideSomething SweetGotham KnightsZbrojniceHodný holkyZelenáčZáchranáři L. A.American Horror StoryMrtvý bodNámořní vyšetřovací službaChicago FireCloser: Nové případyKomplikaceKriminálka: Oddělení kybernetikyWorkaholicsKriminálka Las VegasSkandálStatus: NežádoucíTajemství kruhu


Aktualizace osobnostního profilu Lauren Stamile: 1.11. 2023 15:19