Antonella Interlenghi 62 let


Antonella Interlenghi je italská herečka. Je druhým dítětem slavné herecké dvojice Franco Interlenghi a Antonella Lualdi, která se proslavila zejména v padesátých a šedesátých letech 20. století. Starší sestrou Antonelly je Stella, která také koketovala s herectvím, ale mladší ze sester se stala tou úspěšnější.

V roce 1987 hrála Paolu ve filmu Sottozero, který pojednává o životě Italů hledajících práci ve studeném Norsku. Koprodukčním snímkem Italů a Rusů Mať (1989) se Antonella rozloučila se světem filmování. Na scénu se vrátila až v novém tisíciletí, a to v několika televizních filmech a seriálech jako Nando dell' Andromeda (2000), Valeria medico legale (2000), Ho sposato un calciatore (2005) či Un posto al sole.

Manželem Antonelly Interlenghi byl Giovanni Sanjust di Teulada, malíř, sochař a herec, potomek sardinské aristokratické rodiny Sanjust z Teulady. V době svatby (13. 12. 1976) bylo Antonelle pouhých 15 let. Jejich první potomek přichází na svět a mladá maminka ještě nedovršila ani věku 16 let.  Dne 9. 4. 1977 se jim narodila dcera Virginia, která se v dospělosti stala úspěšnou televizní hlasatelkou. Vdala se za Federica Armatiho, ale její vztah i kariéra končí po skandálu, který vyvolal její vztah s premiérem Berlusconim. Dalšími potomky Antonelly a Giovanniho jsou dcera Beatrice Sanjust Di Teulada a syn Giorgio Sanjust di Teulada.

Giovanni Sanjust di Teulada zahynul v říjnu roku 2014, na rodinné farmě v Capalbio, při nehodě traktoru během práce na polích. Traktorem byl zcela rozdrcen. V roce 1978 obdržela Antonella Interlenghi cenu „Golden Orange“ na Taormina International Film Festival.


6.8.1961
Řím, Lazio, Itálie
Antonella Interlenghi csfd

Nando dell' AndromedaMaťSottozeroPtačí klec 3: SvatbaPrázdniny v AmericeVacanze di NataleBrantôme 81 : Vie de dames galantesSetina sekundyPáter ThomasTraficantes de pánicoYeti - Obr ve dvacátém stoletíHo sposato un calciatoreValeria medico legaleNezvěstníIncantesimoUn posto al soleRagazza dell'addio, LaPaura: Lucio Fulci Remembered - Volume 1Maurizio Costanzo Show


Aktualizace osobnostního profilu Antonella Interlenghi: 24.3. 2024 15:50