Igor Žižikin 58 let


Igor Jijikine je ruský herec pracující v Moskvě a Los Angeles. V průběhu posledních let spolupracoval s režiséry jako jsou Steven Spielberg (INDIANA JONES A KRÁLOVSTVÍ KŘIŠŤÁLOVÉ LEBKY), J.J. Abrams (ALIAS) nebo Clint Eastwood (BLOOD WORK) a mohli jste ho vidět i v reklamních spotech velkých společností.

Za své silné psychické vzezření a charisma vděčí především svým předešlým zkušenostem (byl úspěšný sportovec a pódiový herec a akrobat). Obdržel titul Mistra Sportu SSSR a účinkoval v Moskevském Státním Cirkusu, v Jubilee Donna Ardena a v Cirque de Soleil v Las Vegas.

Jeho prozatimní největší filmový úspěch byl ve Spielbergově INDIANA JONESOVI A KRÁLOVSTVÍ KŘIŠŤÁLOVÉ LEBKY, kde si zahrál roli plukovníka Dovchenka bezohledného vůdce ruského komanda pátrajícího po Křišťálové lebce. Nyní se také připravuje na účinkování v jedné ruské reality show.


8.10.1965
Moskva, Rusko, Sovětský svaz
Igor Žižikin csfd

Ja choču! Ja budu!Sergij protiv něčisti: ŠabašKompromatModelPapyMazhorLazaratTajemství dračí pečetiNoční směnaPoslednij šansPosledněje ispytanijeÚtok z hlubinDominika#Vsjo_ispraviť!?!Ijerej-San. Ispoveď samurajaPareň s našego kladbiščaRisk for HonorLjubov v bolšom gorodě 3Zakázaná říšeZimy ně budětČ/BOdnoklassniki.ru: naCLICKaj udačuPoka ješčjo živaOchránceRande na 8 způsobůSolověj-RazbojnikCizinecLjubov v bolšom gorodě 2Shadows in ParadiseSupreme ChampionRuslanIndiana Jones a Království křišťálové lebkyMontanaMariňákMužskoj sezon. Barchatnaja revolucijaCílSmatyvaj udočkiKleptomankaKrvavá stopaKino pro banditovMax i GusMstitěl. Strašnyj lesRembOSuperpozicijaSerzhantŽenščina navodit porjadokPoljarnyjČjornaja lestnicaTajnyj gorod 3TěrritorijaMurkaOstrovBarsyPolicajt nebo spratekTajnyj gorodTajnyj gorod 2V Moskve vsegda solnečnoDělo čestiDěltaŠerlok Cholms


Aktualizace osobnostního profilu Igor Žižikin: 2.11. 2023 21:50