Rossif Sutherland 45 let


Rossif Sutherland se narodil ve Vancouveru na pevnině Britské Kolumbie 25.9.1978. Jeho křestní jméno je odvozeno od příjmení režiséra Frédérica Rossifa. Je synem slavného kanadského herce Donalda Sutheralanda a kanadsko-francouzské herečky Francine Racette. Má ještě čtyři další sourozence - bratry Anguse (který je také hercem) a Roega. Další dva sourozenci jsou nevlastní (z prvního manželství Donalda a herečky Shirley Douglas) a jedná se o dvojčata Kiefera a Rachel. Kiefer Sutherland se řadí mezi velmi talentované a uznávané herce stejně jako jeho otec a je hlavní hvězdou seriálu 24 hodin.

Zatím poslední role Rossifa Sutherlanda je z romantické komedie I'm YOURS (2011) o tzv. volné lásce a konci světového spiknutí.


25.9.1978
Vancouver, British Columbia, Kanada
Rossif Sutherland csfd

Bad Romance: The Vicky White StorySirotek: První oběťStellarPosel špatných zprávThe RetreatPossessorČestný hostŠpionkySkandál v OSNVěřte mi: Únos Lisy McVeyovéTrench 11Edge of WinterCesta pirátaHellionsHyena RoadRiverBig MuddyAn Officer and a MurdererI'm YoursPour l'amour de DieuVlastní cestouVznešenej životBez slitováníTady Reed FishČervené dveřeProud časuEssex CountyMěstečko Three PinesThe Case That Haunts MeCatastropheExpanzeKrálovstvíMěstečko HavenBez hranicV utajení


Aktualizace osobnostního profilu Rossif Sutherland: 2.11. 2023 14:03