Joel David Moore 46 let


Stejně jako tisíce jiných herců, i Joel David Moore si probíjel cestu nahoru nejdříve za pomoci reklam, jejichž počet čítá skoro dvě desítky a zahrnuje i reklamu na eBay či propagační kampaň společnosti Siemens.

Díky AVATARU se mu otevřely nové obzory a na další léta už má naplánováno hned několik filmů, například Janie Jones v hlavní roli s Abigail Breslin. Režisérskou židli zakusil poněkud průměrným snímkem TEMNÉ STÍNY a v této profesi zatím neplánuje žádné další počiny.


25.9.1977
Portland, Oregon, USA
Joel David Moore csfd

Avatar 5Killing Winston JonesThe BakerThe Retirement PlanAvatar: The Way of WaterMěsto na ostří nožeBudding ProspectsDroneBožské posláníPaging Dr. Freed#StuckGraceThe GuestCBGB: Kolébka punkuHatchet IIIDivošiGrassrootsJewtopiaTicket OutZmizeláJulia XNoc žraloka 3DPřehlídka děsuJanie JonesAvatarBeyond a Reasonable DoubtStuntmenKráska a OšklivkaWyattovy párkyMistři Hazzardu: Jak to začaloMrtvýTemné stínyŠanghajský polibekHatchetJak jsem se stal psemKrál videoherStarší synUmění musí boletSledge: The Untold StoryRaising GeniusThe Amazing WestermansVybíjenáFoxfireAgenti S.H.I.E.L.D.Americká manželkaSběratelé kostíForever


Aktualizace osobnostního profilu Joel David Moore: 18.11. 2023 08:46