Eduard Hrubeš (1936 - 2021)


Eduard Hrubeš byl český všeumělec. Vystudoval na FAMU obor filmová a televizní publicistika a v roce 1967 začal pracovat v Československé televizi, kde se Saskií Burešovou uváděl čtrnáctideník pro vojáky Poštovní stránka. Moderoval také například pořad Kinoautomat.

V roce 1985 se do televize vrátil a moderoval Kavárničku dříve narozených a Hovory H ještě po dvaceti letech. Více jak deset let moderoval úspěšný pořad Tak neváhej a toč, který v roce 1997 získal 1. místo v anketě TýTý jako Pořad roku.

Byl ženatý s Blankou Hrubešovou, se kterou má dceru Blanku. Jeho manželka ale bohužel zemřela na mozkovou mrtvici.


27.12.1936
Brno, Československo
22.8.2021
Terezín, Litoměřice, Ústecký kraj, Česko
Eduard Hrubeš csfd

Černá hvězda aneb 60 let vysílání z OstravyTak neváhej a toč - ještě jednou speciál!Barrandovský videostopTak neváhej a hrej si!ČétéčkoŽitoSvět na kolejíchBarvy životaDobré ránoNikdo není dokonalýVšetci sú za dveramiÚsměvyStrécovské deňTak neváhej a toč – speciál!Tak neváhej a toč!Na návštěvě v rodném městěHalabalašouPřípitek Miroslavu HorníčkoviČinčinLady SPísně starých hampejzůPolka festivalHovory H ještě po dvaceti letechKozlovka ve FóruVeselí muzikantiKavárnička dříve narozenýchVideostopK Velkým Popovicům cestička aneb Deset základních pravidelDen s Miloslavem ŠvandrlíkemNa návštěvě v rodném městěSilvestr 71Černé divadlo Jiřího SrncePokus pro dvaPoštovní schránkaŠkolní výletNáš táta BezlíčekKinoautomat: Člověk a jeho důmRanč U Zelené sedmy13. komnataPříběhy slavnýchDr SwingFotografové


Aktualizace osobnostního profilu Eduard Hrubeš: 11.11. 2023 07:08