Petr Novotný 76 let


Petr Novotný se narodil 6. 8. 1947 v Olomouci a v současné době žije v Praze. Je ženatý a má 3 děti vlastní a 1 adoptivní. Věnuje se podnikání, rádiu i televizi, a když zbývá čas cestuje nebo se věnuje adrenalinové zábavě.

Mezi jeho koníčky patří cestování, ale především na těchto cestách shromažďuje informace a příběhy, které poté knižně vydává a na svém kontě má nejednu cestopisnou knihu i kuchařku. Je neustálým optimistou a dá se říci, že vyhledává dobrodružné a adrenalinem nabité akce. Jedna taková, kterou přišel asi nejvíce do povědomí lidí, je skok bungee jumping na Máchově jezeře, kde si rozbil hlavu o dno jezera a od té doby má výraznou jizvu na čele. Je hráčem slavného fotbalového klubu Amfora, složeného ze slavných osobností, kteří hrají exhibiční zápasy jak u nás, tak i v zahraničí.

Pár slovy by se dal Petr Novotný shrnout asi takto: optimismem věčně nabitý člověk, který od myšlenky realizace nějakého projektu k činu, má pár vteřin.


6.8.1947
Olomouc, Československo
Petr Novotný csfd

Všechno nejlepšíKdopak by se Čecha bálKrampolovinyNejlepší scénkaNovotný za humnyNikdo není dokonalýVtip za stovku!Barrandovský videostopLegendy popuTrampotyNikdo není dokonalý speciál15 let TV Nova: Druhý dech15 let TV Nova: První (k)rokyElsa 2009Politická střelniceTajomstvo mojej kuchyneZázraky přírodyBurianův den žen s Evou z dua Eva a VašekDen DLimuzína5 proti 5ExtraJste to, co jíteMůžu u Vás přespat?ŽitoKoktejl smíchuNova soběScénky na scénuSilvestr 2005VšechnopártyŠárka!10 let s vámiNa mušceSilvestr 2004Uvolněte se, prosímŽivotní zásady Petra NovotnéhoChuťovkySilvestrovské taneční hodinySilvestrovský božský výběrVolejte NovuVolenkaVyhlášení ankety TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2002PromülleSilvestr 2002Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2001Bylo nebylo v Silvestru 2001BárymetrCo v Silvestru nebylo...DobrotyGala-Gala o STVSILVESTR 2001Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2000BeneficeHogo FogoP.F.Silvestr 2000Souhvězdí NovyVelke uchoVyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1999Věštírna


Aktualizace osobnostního profilu Petr Novotný: 11.11. 2023 20:30