Seong Ji 47 let


Rodným jménem Kwang Tae Geun, se narodil v Seoulu 27. února. Rodiče z něho chtěli mít učitele, ale poté, co uviděl Dustina Hoffmana ve filmu Rain Man, začal chodit na Hanyang Universitu a studovat divadlo a film. Poprvé si zahrál v seriálu Wonderful Days a v roce 2002 hrál v romantické komedii The Hidden Princess.

V roce 2005 se vrátil z vojenské služby a  dočkal se comebacku se seriálem New Heart. Přestože ve skutečnosti je velmi plachý, ukázal v tomto dramatu svou druhou stánku. V roce 2008 hrál po boku mnoha známých herců ve film-noir jménem Fate, o temné stránce přátelství. Swallo the Sun byla jeho druhá spolupráce s tvůrci All In. Drama bylo podle novely od Kang Chul Hwa a natáčeno na Jeju Island, v Las Vegas a Jižní Africe.

V roce 2010 podepsal smlouvu s Namoo Actors a hrál v seriálu Kim So-Ro the Iron King. Znám je pro role v Royal Family, Protect the Boss a The Great Seer. Hrál ale i ve filmech jako My PS Partner a Confession.

S herečkou Hwang Jeong Eum hrál ve dvou seriálech po sobě, a to v dramatickém Secret a Kill me, Heal me. Za oba seriály dostali více než jednu cenu.


27.2.1977
Soul, Jižní Korea
Seong Ji csfd

MyeongdangJoeun chingoodeulNaui P.S. pateuneoSookmyeongHyeolui nuShin angyō onshiHwiparam gongjuAdamasAgmapansaEuisayohanZnámá ženaPigoinDdanddaraKilmi, hilmiBimilDaepoongsooBoseuga dallajyeotteoyoLoyeol paemilliKim Soo RoTaeyangeul samkyeora


Aktualizace osobnostního profilu Seong Ji: 14.4. 2024 02:27