Oscar Isaac 45 let


Herec Oscar Isaac se narodil v exotické Guatemale, což je stát ve Střední Americe. Má kubánské, izraelské a francouzské kořeny. Krátce po jeho narození se s rodina přestěhovala do Miami, kde později studoval herectví. Isaac vystupoval v místním divadle a také hrál na kytaru a zpíval v rockové skupině Blinking Underdogs, kteří kdysi dělali předskokany i Green Day. Momentálně žije v New Yorku.

V následujících letech se na Oscara usmálo štěstí a povedlo se mu na sebe upozornit a zaujmout kritiky i diváky. Za znímku jistě stojí úspěšný film s politickými prvky BALIBO, kde si Isaac zahrál mladého a dychtivého novináře toužícího odhalit pravdu o smrti dalších pěti reportérů zavražděných ve východním Timoru. Následovala rolička ve snímku LABYRINT LŽÍ s Leonardem DiCapriem a Russelem Crowem. Nicméně většina z nás si ho bude pamatovat spíše jako prefekta a bývalého žáka filozofky Hypatie (Rachel Weisz) Orestese z historicky náboženského filmu AGORA, díky kterému získal roli ve snímku Ridleyho Scotta ROBIN HOOD, kde se opět objevil po boku Russela Crowea jako lehkomyslný princ Jan.

Isaac má slušně našlápnuto. Ještě tento rok ho uvidíme v hned několika filmech rozmanitých žánrů. Jako první to bude akční fantasy thriller SUCKER PUNCH, posléze se můžeme těšit na válečný snímek CRISTIADA s Evou Longoriou po jeho boku, dalším velice zajímavým projektem se stává romantická komedie W.E režírovaná královnou popu Madonnou a nakonec akční drama DRIVE s Carey Mulligan.


9.3.1979
Guatemala City, Guatemala
Oscar Isaac csfd

Francis and the GodfatherFrankensteinLondonMetal Gear SolidSpider-Man: Napříč paralelními světyBig Gold BrickAddamsova rodina 2DunaŠvindlířAddamsova rodinaStar Wars: Vzestup SkywalkeraTrojí hraniceAnnihilationOperace EichmannSpider-Man: Paralelní světySám životU brány věčnostiStar Wars: Poslední z JediůSuburbicon: Temné předměstíPříslibX-Men: ApokalypsaNa okraji pouštěStar Wars: Síla se probouzíEx MachinaSmrt v labyrintuVálka bez pravidelV nitru Llewyna DaviseV tajnostiBourneův odkazNa dno nás nedostanetePro větší slávuRevenge for Jolly!DriveKrálova láskaSucker PunchTřídní srazRobin HoodAgoraBaliboChe GuevaraLabyrint lžíPocit vinyPoločas rozpadu Timofeje BerezinaPříběh zrozeníLenny, zázračný pesBenjaminsIlltownMoon KnightScény z manželského životaStar Wars: Odboj


Aktualizace osobnostního profilu Oscar Isaac: 12.11. 2023 16:16