Colin Mochrie 66 let


Colin Andrew Mochrie se narodil 30. listopadu 1957 ve městě Kilmarnock ve Skotsku. Je herec, komik-improvizátor, režisér, píše scénáře, je aktivní v reklamě. Je nejstarším ze tří dětí.

Po ukončení studia se stal členem skupiny Vancouver TheatreSports League (1980). V té době potkává dalšího komika-improvizátora Ryana Stilese a začíná s ním pracovat. Před působením v britském zábavném pořadu WHOSE LINE IS IT ANYWAY?, které ho proslavilo, pracoval ve společnosti Second City v Torontu. Zde se seznámil a později oženil s komediální herečkou Debrou McGrath, mají syna (Luke Morchie). Na chvíli dal svou kariéru stranou a věnoval se rodině.

V roce 1989 pak zkusil konkurz do WHOSE LINE IS IT ANYWAY?, ale nebyl vybrán. Vyjádřil se o tom jako o dobré zkušenosti. Chvíli s rodinou bydlel v Los Angeles a poté zkusil konkurz znovu a byl požádán, aby odletěl do Londýna. Objevil se jen v jednom díle. Zkusil štěstí i potřetí a tentokrát se stal stálým členem obsazení (mluvíme o britské verzi, která běžela do roku 1998) až do konce show. Poté dostal místo v americké verzi této show, kde působil také až do konce (2006).

Hrál jak v televizi, tak na jevišti. Jel turné s The National Touring Company, hrál v populárních divadelních představeních jako She Stoops to Conquer a The Brady Bunch. Objevil se ve filmech jako LEDNOVÝ MUŽ (1989), OPRAVDOVÁ BLONDÝNKA (1997), TUXEDO (2002) a v seriálech, například KRAJNÍ MEZE (1995) a KANCELÁŘSKÁ KRYSA (1995).


30.11.1957
Kilmarnock, Ayrshire, Scotland, Velká Británie
Colin Mochrie csfd

Hey, Viktor!How to Ruin the HolidaysVillains IncorporatedBaking All the WayA Christmas LetterDrifting SnowCherrypickerBoys vs. GirlsCanadian StrainMimořádný senAfter the BallNight CriesBeethoven: Pirátský pokladThe AnniversaryAch, ty VánocePlease Kill Mr. Know It AllSunshine Sketches of a Little TownExtázeGravyTrainLove LettersThe Rest of My LifeJedno jako druhýI Do & I Don'tJak přežít vlastní matkuCathedral PinesYoung Triffie's Been Made Away WithA Very Barry ChristmasGetting Along FamouslyPřipálený toastTurnbuckleDo It for Uncle MannyExpectingJane White Is Sick & TwistedTuxedoDisney's California Adventure TV SpecialTotally BlondeSvůdná ob읊ťastná číslaOpravdová blondýnkaMafiánNejstarší družička na světěLednový mužVesmírný lovec: Dobrodružství v Zakázané zóněTed LassoZpátky do práceCarterLiverspots and AstronotsPřípady detektiva MurdochaThe Stanley DynamicDark Rising: Warrior of WorldsWorking the Engels#7DaysLaterAnna a droidiCall Me Fitz


Aktualizace osobnostního profilu Colin Mochrie: 30.10. 2023 12:19