Viktor Limr 49 let


Rodák z Ústí nad Labem zdědil umělecké sklony zřejmě po svých rodičích, kteří se oba věnovali amatérskému divadlu - maminka jako herečka, otec jako scénograf. Již během studia na střední škole navštěvoval dramatický kroužek, a tak se po maturitě rozhodl zkusit štěstí na DAMU. Zisk ceny Valtra Tauba udělované nejlepším absolventům oboru činoherního herectví dokazuje, že se jednalo o krok správným směrem.

Do širšího povědomí televizních diváků se zapsal jako MUDr. Lukáš Kratochvíl v seriálech RODINNÁ POUTA a VELMI KŘEHKÉ VZTAHY. Nedávno se objevil i v jedné z hlavních rolí krátkometrážního filmu PACHUŤ.

Kromě herectví se Viktor Limr věnuje i hudbě - společně se svými hereckými kolegy Radkem Valentou a Janem Teplým ml. hraje na basovou kytaru v kapele Chichotaj.


23.7.1974
Ústí nad Labem, Československo
Viktor Limr csfd

Láska In MemoriamPohádka z ostrova ManDen, kdy nevyšlo slunceNávštěva staré dámyOchránceZločiny Velké PrahySpecialistéKapitán ExnerModrý kódMordpartaTemný KrajCesty domůVelmi křehké vztahyRodinná poutaPes baskervillskýPřes přísný zákaz dotýká se sněhuPachuťSrdce pro děti 2012Prostřeno!


Aktualizace osobnostního profilu Viktor Limr: 23.10. 2023 23:16