Kane Kosugi 49 let


Potomek známého Shô Kosugi, mistra a herce bojových umění. Kane Takeshi Kosugi se narodil 11. října 1974 v Los Angeles, je napůl Japonec a napůl Číňan. Svůj talent na bojová umění zdědil po otci a kráčí v jeho šlépějích. Svou kariéru ovšem začínal tak, že propůjčoval svůj hlas hrdinům z video her. Zkoušel i povolání kaskadéra.

Od roku 1993 si Kane Takeshi Kosugi odskočil od filmu a hrál v Japonských TV seriálech. K filmu se vrátil v roce 1998, akčním filmem MSTITEL BEZE JMÉNA v hlavní roli s Jackie Chanem. Ve filmu o turnaji v bojových uměních DOA: NA ŽIVOT A NA SMRT si zahrál roli bojovníka Hayabusa, který se účastnil onoho turnaje. V roce 2007 se objevuje jako bezejmenný yakuza v akčním Thrilleru BOJ a to vedle akčních hvězd jakými jsou Jet Li a Jason Statham. Jedním z jeho posledních filmových počinů je japonský animovaný snímek z roku 2009, který se jmenuje BATON. Kane v něm propůjčil svůj hlas jedné z postav.

V Japonsku je Kosugi pokládán za "zahraniční talent". Má mladšího bratra, který se jmenuje Shane.


11.10.1974
Los Angeles, California, USA
Kane Kosugi csfd

Kamen Rider Revice: Battle FamiliaOne Night in BangkokThe DriverTerra FormarsZero ToleranceTekken 2: Kazuya's RevengeNinja 2: PomstaPěst proti pěstiBatonLady NinjaBojDOA: Na život a na smrtGodzilla: Final WarsMasuuruhiitoStreet Fighter Zero: The AnimationMstitel beze jménaCat's EyeChôriki sentai Ohranger Vs KakurangerZero Woman 2Za kakuto ohŠogun MayedaČerný orelDevět životů nindžiModlitba smrtiNinjova pomstaNinja sentai KakurenjâUltraman: The Ultimate HeroThe MasterYeongwonhanThe Art of ActionNinja Faktor


Aktualizace osobnostního profilu Kane Kosugi: 25.2. 2024 18:43