Bradley Mcintosh 42 let


Rapuje tak cool jako Puff Daddy a tancuje tak explosivně jako kdysi mladý Michael Jackson. Bradley John McIntosh, který se narodil 8. srpna 1981 v Londýně vyrůstal s hudbou. Jeho rodiče Steve a Lorraine byli členy reggae-skupiny jménem "The Cool Notes", která v 80. letech doprovázela na světovém turné klukovskou kapelu New Kids On The Block. "Můj otec u nás doma zařizuje nahrávací studio" vypráví Bradley. "Až bude hotové, budu si v něm sám moct nahrávat písničky a mixovat je." Jeho první písničku "Best friend" najdete na jejich druhém albu.

Bradley založil se svou, o čtyři roky starší sestrou Natashou skupinu "Krips", později s kamarádem Darrenem nazvanou "Two Track". Ani jedna z nich nebyla extra úspěšná. Jedna známá, která pracovala ve studiu s jeho otcem, se na malé párty seznámila se Simonem Fulleren, od něhož se dozvěděla, že hledá mladé zpěváky pro popovou skupinu. Zmínila se mu o Bradleym a on ho pozval na zkoušku. Na ní Bradley nejen zpíval, ale také rapoval a tancoval, až mu všichni účastníci castingu nadšeně aplaudovali. Brdley: "Ve stejný den, kdy mě Simon angažoval, mě vyhodili z restaurace Pizza Hut, kde jsem si dlouhé měsíce přivydělával! Byl to prostě osud."

Temperamentní Bradley rád flirtuje a miluje party. "Má dívka snů je mix Mariah Carey a Jennifer Lopez - obě mají stejnou postavu a brilantně zpívají." Zatím měl Bradley jen jednu vážnou známost, za to ale mnoho žhavých afér. Poprvé se zamiloval do spolužačky na střední škole - jejich vztah trval bezmála dva roky. Pak ztroskotal, protože se Bradley zamiloval do jiné dívky.

Jednou z mnoha věcí, kterou Bradley opravdu nemusí, je ranní budíček. Maximum energie má až kolem poledne, kdy nejčastěji vstává. S příchodem odpoledne pak začíná ožívat tělesně i duševně a teprve v pozdních večerních hodinách je zcela nabitý a připravený žít. Sám o sobě říká, že chvilku nepostojí a pořád musí něco dělat.


8.8.1981
Londýn, England, Velká Británie
Bradley Mcintosh csfd

Bezva partaSmash Hits Poll Winners Party 2002AladdinS Club 7: Artistic DifferencesNejvětší obchodní dům na světěAť žije S Club!SmileS Club 7 v HollywooduS Club 7 v L.A.S Club 7 v MiamiParty at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham PalaceS Club 7: S Club Party LiveIt's Only Rock 'n' RollPlanet PopS Club 7 in New ZealandS Club 7 - It's an S Club ThingS Club 7: Bring It All Back (To You)S Club 7: S Club PartyS Club 7: YouDon't Stop MovinNever Had a Dream Come TrueS Club 7: Have You EverS Club 7: Bring It All BackS Club 7: Two in a MillionS Club 7: You're My Number OneS Club 7: ReachThe Friday Night ProjectShow Sharon OsbourneovéNational Lottery Christmas CrackerPop Goes ChristmasRecord of the Year 2001, TheThe Saturday ShowCD:UKSo Graham NortonNight FeverChildren in NeedTop of the Pops


Aktualizace osobnostního profilu Bradley Mcintosh: 25.4. 2024 20:48