Emily Rose 43 let


Je americká herečka, která se narodila 2. 2. 1981 v Rentonu, Washington. Získala titul MFA z herectví na UCLA. Také studovala na Vanguard University of Southern California v oboru divadelního umění.

Podílela se na vývoji hry Uncharted 1 a 2 pro Playstation a to jak dabováním postavy, tak především snímáním pohybů postavy. Objevila se v epizodních roličkách v seriálech ODLOŽENÉ PŘÍPADY, BEZE STOPY, POHOTOVOST, PRIVATE PRACTICE nebo DVA A PŮL CHLAPA.

Přesto největší roli získala až v roce 2010 v seriálu MĚSTEČKO HAVEN, který je inspirován povídkami Stephena Kinga. Emily si zde zahrála hlavní roli agentky Audrey Parkerové.


2.2.1981
Renton, Washington, USA
Emily Rose csfd

The ShiftDon't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson StoryMatchmaker ChristmasNeprávem obviněnáAn Hour BehindÚtěk z dětstvíĎábelská dohodaLéto snůPřekvapivé dědictvíPerfektní plánOperating InstructionsWashington FieldUklízečkaNámořní vyšetřovací službaMyšlenky zločinceMěstečko HavenGracelandDrsná HarryPrivate PracticeDva a půl chlapaPohotovostPosel ztracených dušíUncharted: Eye of Indra


Aktualizace osobnostního profilu Emily Rose: 1.11. 2023 23:39