Scott Derrickson 57 let


Vyrostl v rodině, kde všichni sledovali spousty filmů, Scott Derrickson si filmy zamiloval, ale pouze jako zábavu. Nezvažoval, že by se někdy mohl zajímat o filmovou tvorbu, než začal chodit do školy.

Místo toho Derrickson zjistil, že klíčem k otevření dveří do Hollywoodu by mohl být jeho talent k psaní. První příležitost přišla se scénářem k HELLRAISER: INFERNO (2000), video filmu k sérii Hellraiser. Pak psal scénář k pokračování URBAN LEGENDS: FINAL CUT (2000). Jeho druhá šance byla k dosud nevydanému GHOSTING (2001). Jeho příběh "Land of Plenty" byl použit v roce 2004 k filmu a Derrickson měl pohovor s režisérem Wimem Wendersem, pro knihu s názvem The Best Christian. Derrickson konečně dostal možnost režírovat a dostal na starost film V MOCI ĎÁBLA (2005), o posedlosti dospívajícího teenagera.

Oddaný křesťan, Scott Derrickson žije v Los Angeles, kde je členem Hollywood Presbyterian Church.


16.7.1966
Denver, Colorado, USA
Scott Derrickson csfd

BermudaThe GorgeV/H/S/85Černý telefonDoktor StrangeChraň nás od zléhoSinisterDen, kdy se zastavila ZeměV moci ďáblaHellraiser: InfernoShadowprowlerDoctor Strange - bonusový prodloužený IMAX trailerLove in the RuinsSinister 2Ďáblův uzelTemná legenda 2Eli Roth: Historie hororu


Aktualizace osobnostního profilu Scott Derrickson: 10.11. 2023 19:05