Michelle Jenner 37 let


Filmová, seriálová a divadelní herečka, zpěvačka, dablérka, modelka, jedna z nejkrásnějších mladých žen ve Španělsku a postavička z počítačové hry Sims 2 – to vše je Michelle Jenner. Tato půvabná španělská kráska se narodila 14. 9. 1986 v katalánské metropoli Barcelona. Jak již však celé její jméno - Michelle Jenner Husson - napovídá, její rodinné kořeny se nenachází ve Španělsku. Její maminka je francouzská herečka a tanečnice a její otec je španělský herec Miguel Ángel Jenner, jehož rodiče však pochází z Anglie a který se především proslavil dabováním.

Její herecká kariéra začala ještě mnohem dříve, než její kariéra v dabingu. Již v jejich dvou letech jí její maminka vodila na castingy. Ve svém volném čase navštěvovala hodiny herectví, zpěvu a tance. Později začala studovat divadlo, zpěv a tanec na škole Company & Company. Své studium však již po prvním roce přerušila, jelikož dostala nabídku na roli v seriálu LOS HOMBRES DE PACO (Pacovo mužstvo). Dále během své zatím krátké kariéry si již stihla zahrát v několika celovečerních a krátkometrážních filmech. Poslední film z roku 2011, ve kterém si zahrála jednu z hlavních rolí, byl NO TENGAS MIEDO (Neměj strach). V květnu stejného roku zároveň potvrdila, že bude hrát hlavní roli v historickém televizním seriálu ISABELA (Isabela) o životě katolické královny Isabely Kastilské. Natáčení by mělo začít na začátku roku 2012.

Vedle své profesionální kariéry herečky však také Michelle propůjčila své jméno a tvář různým nadacím a neziskovým organizacím. Na příklad jsou jimi nadace ANAA (Národní asociace přátel zvířat), nadace Cadete (organizace pomáhající hendikepovaným dětem), organizace SOS a jiné.


14.9.1986
Barcelona, Cataluña, Španělsko
Michelle Jenner csfd

Ocho apellidos marroquísV pasti: BarcelonaTadeo Jones 3. La tabla esmeraldaLa sombra de la leyMiamor perdidoEn tu cabezaJulietaLa corona partidaNuestros amantesOzzyTenemos que hablarTen, co tě sledujeTodas las mujeresNeuvěřitelná dobrodružství Tada StoneseExtraterrestreNeměj strachKruhTensión sexual no resueltaSpanish MovieDon Juan ItineranteÍntimos y extraños. 3 historias y 1/2Nubes de veranoFaust: Smlouva s ďáblemBerlínTú también lo haríasDědicové zeměKroniky IdhunuKuchařka z CastamaruPacovo mužstvoEl ContinentalKatedrála mořeMinisterstvo času


Aktualizace osobnostního profilu Michelle Jenner: 11.3. 2024 15:26