Paul Wesley 41 let


Jeho rodičia, Agnieszka a Thomas Wasilewski, sa prisťahovali z Poľska a Paul sa narodil v meste New Brunswick, New Jersey. Svoje pôvodné meno Paul Wasilewski si dal zmeniť, pretože sa to zle vyslovovalo a vyhlásil, že meno Paul Wesley mu pomohlo v jeho kariére. Má tri sestry - o dva roky staršiu Moniku a dve mladšie sestry Leah a Juliu.

Prelomový film v jeho kariére, v ktorom stvárnil hlavnú úlohu, je trojdielny film Fallen - Vojna anjelov. Stvárnil v ňom 18-ročného Aarona Corbetta - sčasti človeka a sčasti anjela. Ďaľšie hlavné roly nenechali na seba dlho čakať a Paul nakrútil film Killer Movie, kde si zahral po boku Kaley Cuoco. Jednu z hlavných postáv stvárnil aj v snímkach The Russel Girl alebo Elsewhere.

V súčastnosti ho preslávila postava upíra v TV seriáli The Vampire Diaries - Upírske denníky, natáčanom podľa knižnej predlohy L.J. Smitha. Ako Stefan Salvatore - upír, ktorý nezabíja ľudí - sa dostáva do konfliktu s jeho bratom, ktorý mu chce prebrať jeho lásku.

V roku 2009 sa môžeme tešiť na jeho najnovší film Beneath the Blue.


23.7.1982
New Brunswick, New Jersey, USA
Paul Wesley csfd

Matky a dceryThe Late BloomerAmira & SamBefore I DisappearGrázlové z vidlákovaModrá hlubinaElsewhereDěvče od sousedůKiller MovieFallenLenexa, 1 MilePokojný bojovníkSexy týmRoll bouncePoslední běhEdge, TheMinority ReportYoung ArthurRána do srdceStar Trek: Podivné nové světyFlowers in the Attic: The OriginNepohádkyFabledRobot ChickenUpíří deníkyClevver NowPůvodní


Aktualizace osobnostního profilu Paul Wesley: 31.10. 2023 07:39