Justin Bruening 44 let


Justin se sice narodil ve městě Chadron v Nebrasce, vyrůstal ale v městečku St. Helena. V době, kdy tam trávil dětství, měla St. Helena kolem 85 stálých obyvatel. Když maturoval na Wynot High School, bylo ve škole všehovšudy deset studentů. Hned po maturitě Justin odjel do San Diega v Kalifornii a nastoupil za pult do McDonaldu. Tady si ho záhy všiml lovec talentů a nabídl mu práci. Justin se tak stal modelem pro oděvní společnost Abercrombie & Fitch.

V roce 2005 se Justin ucházel o roli Supermana do filmu Bryana Singera SUPERMAN SE VRACÍ. Part mu ale nakonec vyfouknul Brandon Routh. O rok později si zahrál v malém filmu FAT GIRLS a jedné epizodě seriálu 3 LIBRY, rok nato se potom objevil v ODLOŽENÝCH PŘÍPADECH a KRIMINÁLCE MIAMI.

V roce 2008 na sebe Justin upozornil trochu výraznější rolí. Stanice NBC se pokusila oživit seriál KNIGHT RIDER a Justinovi byla svěřena hlavní role – ztvárnil tu syna původního Ridera (v téhle roli kdysi zářil David Hasselhoff). Seriál byl ale propadák a po 17 odvysílaných dílech byl zrušen.

Přes jednorázové roličky v seriálech CASTLE NA ZABITÍ, WONDER WOMAN, FRIENDS WITH BENEFITS, KRIMINÁLKA NEW YORK nebo STATE OF GEORGIA se Justin roku 2011 dostal k výraznější roli v seriálu RINGER, totálním béčku, kterým se na výsluní snažila dostat polozapomenutá Sarah Michelle Gellar. RINGER sice brzy zrušili, ale to Justinovi moc nevadilo. Získal podstatnou roli v seriálu SWITCHED AT BIRTH, v níž se objevoval v sezóně 2012-2013 a konečně i zapůsobil na Shondu, která si ho zrekrutovala do CHIRURGŮ.


24.9.1979
St. Helena, Nebraska, USA
Justin Bruening csfd

Reindeer GamesVanished: Searching for My SisterSwept Up By ChristmasHe's Out ThereIndivisibleLast Vermont ChristmasAntikrist přicházíPřekvapivé dědictvíKrásná řezniceThe March Sisters at ChristmasWonder WomanClassKnight Rider - legenda se vracíFat GirlsSladké magnólieLuciferChirurgovéDobré mravyVražedné MiamiKriminálka: Oddělení kybernetikyPoslovéHavaj 5-0ZáměnaNebezpečná identita


Aktualizace osobnostního profilu Justin Bruening: 22.4. 2024 04:15