Virginia Hey 71 let


Virginia Robyn Hey se narodila 19.června 1952 v Coogee, v Novém Jižním Walesu, v Austrálii. Jako malá byla objevena na autobusové zastávce. Začala kariéru jako modelka v Austrálii a Evropě. Objevila se na obálkách několika časopisů a brzy se dala na hraní v Austrálii a ve Velké Británii. Ze začátku hrála převážně v reklamách.

irginia Hey měří 179 cm a je bývalá přítelkyně zesnulého, v Austrálii velmi známého zpěváka a umělce, Michaela Hutchence. Také je certifikovaný praktik přirozených terapií. Zajímá se o New Age a učí meditaci v USA. V roce 2009 se přestěhovala do Los Angeles.


19.6.1952
Coogee, New South Wales, Austrálie
Virginia Hey csfd

Dark AscensionAlien ArmageddonGame RoomSignal OnePathos - segreta inquietudineDech životaTrosečníkThe Return of Captain InvincibleNorman Loves RoseŠílený Max: Bojovník silnicKosmosRick a MortyFarscapeAll SaintsRoarPacific DriveDelfín FlipRajská plážDolphin CoveE StreetHome and AwayNulová šanceVietnamMussolini: The Untold StoryNeighboursTimeslipBig DealPrisonerFrom the Mouths of BabesFarscape UndressedThe Don Lane Show


Aktualizace osobnostního profilu Virginia Hey: 19.11. 2023 13:23