Chloë Grace Moretz 27 let


Chloë Grace Moretz se narodila 10. února roku 1997 v Atlantě ve státě Georgia, USA. Nyní ve věku třinácti let má na svém kontě již řadu filmů a několik hostujících rolí v seriálech.

Poté se Chloe objevila jako Chelsea v remaku THE AMITYVILLE HORROR (2005). Tato role byla pro její dosavadní kariéru tou nejdůležitější. Získala ji slávu i uznání filmových kritiků. V roce 2006 se objevila v menších rolích ve filmech BIG MOMMA'S HOUSE 2, ROOM 6 nebo ZOMBIES.

V roce 2007 si také vyzkoušela dabing a to v TV seriálu MY FRIENDS TIGGER & POOH. Téhož roku si zahrála i v seriálu DIRTY SEXY MONEY, kde nabírala zkušenosti aby poté uplatnila svůj mimořádný herecký talent v kritikou uznávaném snímku 500 DAYS OF SUMMER, kde si zahrála mladou Rachel.

V roce 2010 její kariéra začala nabírat na obrátkách a to především díky filmu KICK-ASS, za který sklidila, co by neohrožená Hit-Girl, mimořádný úspěch a navždy se tak vryla do srdcí nejen fanouškům komiksu. Dále stojí za zmínku vedlejší role ve filmové verzi populární dětské knihy s názvem DIARY OF A WIMPY KID. O něco lépe dopadl její další pokus v hororu LET ME IN, kde si zahrála roli šílené vražedkyně Abby.


10.2.1997
Atlanta, Georgia, USA
Chloë Grace Moretz csfd

Love Is a GunAfter ExileThe LifeboatNimonaAddamsova rodina 2Matka versus androidTom a JerryStín v oblacíchAddamsova rodinaČervený střevíček a 7 statečnýchGreta - osamělá ženaPřevýchova Cameron PostovéSuspiriaI Love You, DaddyListopadoví vraziMozek v plamenechPátá vlnaSousedi 2Temné koutyA zase ti Mupeti!EqualizerLaggiesSils MariaZůstaň se mnouCarrieKick-Ass 2Mládeži nepřístupnoTemné stínyFracekHugo a jeho velký objevTexaský katAť vejde ten pravýDeník slabochaJack a stonek fazoleKick-Ass500 dní se SummerMoji kamarádi Tygr a Pú: Tygr a Pú v muzikáluUnesenáBolt - pes pro každý případOkoThe Poker HouseKazatel smrtiThe CureThe Third NailAgent v sukni 2Room 6Zombies3:15 zemřešDnes zemřeš!Heart of the BeholderRodina podle plánuMédiumGaslightAmerický tátaStudio 30 Rock


Aktualizace osobnostního profilu Chloë Grace Moretz: 15.2. 2024 14:42