Navi Rawat 46 let


Navi Rawat se narodila jako Navlata Rawat 5. června 1977 v kalifornském Malibu v USA, ale dětství prožila v Miami na Floridě. Narodila se německé matce a indickému otci. Promovala na New York University's Tisch School of the Arts v oboru Britská a americká literatura.

Po roční pauze, kdy se objevila pouze ve dvou seriálech – ANGEL a BEZE STOPY - si v roce 2005 zahrála ve filmu KRVAVÁ HOSTINA, ale mnohem důležitější pro Navi bylo získání role Amity Ramanujan v kriminálním seriálu VRAŽEDNÁ ČÍSLA, kde si zahrála už ve zhruba stovce epizod. Další projekty přišly až v roce 2007, kdy si zahrála ve filmech LOVELESS IN LOS ANGELES a ŽIVÍ NEBO (NE)MRTVÍ. Rok 2008 znamenal pro Navi natočení dalších dvou filmů – OCEAN OF PEARLS a KRVAVÁ HOSTINA 2: MASAKR.

V roce 2009 jsme mohli Navi vidět v televizním filmu INSIDE THE BOX a filmu TOM COOL, kde si zahrála mimo jiné se známou kanadskou herečkou Emmanuelle Chriqui. Také se objevila v menší roli sci-fi seriálu FLASHFORWARDS – VZPOMÍNKA NA BUDOUCNOST. V roce 2010 se Navi zatím objevila pouze v malých rolích v seriálech CASTLE NA ZABITÍ a STATUS: NEŽÁDOUCÍ.

Navi měří pouhých 168 cm a kromě filmové a televizní tvorby se věnuje i hraní v divadle.


5.6.1977
Malibu, California, USA
Navi Rawat csfd

The Collector 3Playback Singer, TheMusic HighThe CollectionInside the BoxTom CoolOcean of PearlsLoveless in Los AngelesŽiví nebo (ne)mrtvíKrvavá hostinaDům z písku a mlhyThe Street LawyerZločinné myšlenkyTančírna Podzimní úplněkJack the DogPrincezna a námořníkMagnum P.I.ChirurgovéStrážce pořádkuLaurenCastle na zabitíStatus: NežádoucíVražedná číslaFlashForward - Vzpomínka na budoucnostO.C.


Aktualizace osobnostního profilu Navi Rawat: 1.11. 2023 02:27